סלידה מחרדים/דתיים

אליהו בן 24 | כתב את השאלה ב-11/02/22 בשעה 17:29

שלום.. יש לי סיפור די מוזר לספר ואשמח עם תעזרו לי עם עצות טובות או מישהו שמכיר את ה"תסביך"..
אז ככה אנסה לספר בקצרה.
כל החיים גדלתי כדתי ולאחר זמן מה התחלתי ממש להתחזק בדת וכעבור כמה שנים נכנסתי לישיבה של חרדים למדתי שם כמה שנים ובמהלכן הפכתי לחרדי אדוק מאוד (כל היום לומד תורה,כובע וחליפה, רתיעה ממדיה וכו) במהלך השנים יצאתי לשידוכים ועד שמצאתי לקח איזה שנה ולבסוף היתה התאמה לכאורה.. התחתנו ואחר כך הבנתי שעשיתי את טעות חיי כאשר התחתנתי עם מישהי שמיררה לי את החיים מאז החתונה ולאחר כמה זמן התגרשנו..
מאז אני לא יודע אולי זה מקנאה לאברכים שטוב להם או לא יודע אבל מאז יש לי ממש סלידה מדת/חרדים ברמות שאני לא יכול לשמוע או לראות אותם (שלא לדבר על תורה שלא למדתי כמה שנים מאז) לא מתפלל לא כלום.. פתאום הכל נראה לי פרימיטיבי וחסר כבוד למי שלא שייך לזרם כלומר אם אתה גוי אז אתה כלום בעולם וכו עם נשים הומואים וכל מיני..
חשוב לציין שאני מאמין באלוהים ויודע ומרגיש שהוא קיים.. רק שקשה לי ליצר שיחה או התקרבות אליו..
את האמת קצת נפגעתי מהישיבה שניסו להסתיר את זה שהתגרשתי(כי זה לא קורה בדרך כלל) וגם מההתנהגות של זאת שהתחתנתי איתה שהיא גם כויכול חרדית..
אשמח אם תתנו עצות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"