מתוסכלת מחוסר יכולת לעזור בבית

סתיו בת 19 | כתבה את השאלה ב-01/03/22 בשעה 10:30

התגייסתי לתפקיד של חובשת והוצבתי בבסיס סגור למרות שיש לי בעיות תש בבית והורה נכה שרק אני יכולה לעזור לו,לאחר שנלחמתי להשיג התש 5 נפלטתי לבסיס יומיות,הבסיס אומנם פחות מ100 קילומטרים מהבית שלי אבל התחבורה הציבורית אליו מאוד בעייתית לוקח לי בסביבות שעתיים וחצי עד שלוש שעות לכל כיוון לבסיס,לפעמים אני צריכה לקחת חמישה קווים שונים והשעות מאוד קשות עבורי בעיקר בגלל שאני עוזרת בבית,אני צריכה לעזור כלכלית ונותנים לי להשתחרר כל יום בשלוש וחצי שאולי נראה מוקדם אבל עד שאני מגיעה לבית אני גם לא יכולה לעזור ולטפל וגם לא יכולה לעבוד כי השעה מאוחרת ואין מקומות עבודה שמתחילים משמרות בשעות האלו.
האם מישהו יכול לעזור לי עם טופס 55 למעבר בסיס ואפילו גם למעבר תפקיד לבסיס שיותר קל מבחינת שעות ליומיות מקוצרות יותר.
אני מבקשת עזרה פה רק בגלל שאין לי עוד מה לעשות ואני מאוד מתוסכלת מהמצב בבית.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"