אהלן,
אני פרופיל 72 אבל לא ממש רוצה ללכת ליחידה קרבית. לא מצליח להשיג מיונים למודיעין כי אני מיועד לקרבי… חשבתי לנסות להיות מ״כ מגל.
סתם כי הסתכלתי קצת בגוגל וזה נראה בסדר יחסית. אבל אני לא באמת יודע כי אני לא מכיר אף אחד שהיה מ״כ מגל.
אז יש לי כמה שאלות:
1. האם התפקיד מרגיש משמעותי? אמרו לי שמגל זה רק טירונות 02 שזה קצת אללה בבאלה כזה. לא באמת עושים יותר מדי.
2. רציתי לדעת אם השגרה ממש שוחקת, בקטע של כבר לא מרגיש משמעותי בכלל ורק מחכים שזה יגמר. כל פעם מגיע מחזור חדש, אז האם מצליחים לגרום לזה עדיין להרגיש משמעותי וחשוב?
3. שאלה קצת מטומטמת. אני הומו ושמעתי שיש הרבה הומואים במכ מגל… זה נכון? (לא רק שואל בשביל לדעת אם יש עוד, אלא שואל כדי לדעת אם נראלכם יש הומופוביה לרוב בסגלים או אם זה חברה פתוחה כזה)
4. יש לאן להתקדם בתפקיד? או שמהרגע שאני מתחיל את הסדיר אני תקוע באותו תפקיד? אם אתם יכולים לפרט על לאן אוכל להתקדם.
5. אם יש לכם עוד דברים חשובים להגיד על התפקיד אני אשמח לשמוע כמה שיותר.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות