היי, התחלתי השנה כיתה י' בתיכון והכיתות מחולקות לפי המגמות שבחרנו. אני בחרתי במגמה פיזיקה-מחשבים, וחוץ ממני ועוד חברה שלי כל השאר במגמה בנים. אז צירפו אותנו למגמת מחול שיש בה רק בנות.
האמת, שמתחילת השנה הרגשתי ששאר הבנות די מתרחקות ממני ומהחברה. מתייחסות אלינו כאילו שאנחנו לא חלק, אבל זה אף פעם לא היה מספיק בולט ברמה שממש יכולתי להגיד שזה מה שהן עושות.
מה גם שיש שם כמה בנות שהיו חברות מאוד טובות שלי בחטיבה ובהתחלה ממש שמחנו שנחמד ביחד בכיתה, אבל פתאום הן מתרחקות ממני ומנפנפות אותי כשאני שואלת אותן מה קרה ככה שגם מולן לא היה לי יותר מדי מה לעשות.
ודי ניסיתי להתעלם מכל המצב החברתי ולהתרכז בלימודים, עד שפתאום הן פרסמו שהן עשו "ערב מגמה" שכלל ללכת ביחד למסעדה ואז הלכו לבית של אחת מהבנות האלה. ואף אחת מהן לא חשבה להזמין אותי ואת חברה שלי כי כביכול אנחנו לא איתן במגמה... אבל מה שקרה בפועל זה שהן פשוט עשו ערב של כל הבנות בכיתה חוץ משתינו. מאז די קשה לי להתנהג כאילו כלום לא קרה. זה מרגיש כבר כאילו זה חרם עליי ועל חברה שלי, שבגלל שאנחנו לא איתן במגמה ונחשבות ל"חנוניות" אז אסור לדבר איתנו או להפגש איתנו ושאין מה לדבר בכלל על להזמין אותנו למפגשים חברתיים. כי עם כל הכבוד לערב מגמה- אנחנו כולה 2 בנות! ופשוט יש להן כביכול סיבה נוחה לא להזמין אותנו אבל בפועל זאת סיבה שתהיה קיימת כל התיכון ושבגללה הן פשוט לא מתחברות אלינו וגם לא מנסות לשתף אותנו בכלל בדברים.
גם החברה שלי מרגישה את זה, ואני ממש לא יודעת מה לעשות כי אני מצד אחד לא רוצה להתעמת איתן ולהתחיל ריב אבל מהצד השני לא רוצה להעביר את כל השנים שלי בתיכון ככה... אשמח לשמוע מה דעתכם.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות