האם כדאי לי לוותר על התש ולעבור לתנץ? יאשרו לי את הטופס 55?

חובשת מבולבלת בת 19 | כתבה את השאלה ב-18/05/22 בשעה 14:07

התגייסתי באוגוסט 21 לתפקיד של חובשת וקיבלתי ממשרד התש התש 5 רפואי (יומיות) עקב מצב רפואי של אחד מבני הבית.
לאחרונה המצב בבית השתפר ואני חושבת המון על לחתום ויתור להתש ולחתום 55,כרגע אני נמצאת ביומיות ואין לי את הסיפוק שחשבתי שיהיה לי מהתפקיד,תמיד רציתי להיות משובצת בטנץ (טיפול נמרץ צבאי) מאז הקורס ואפילו לפני שהתחלתי את השירות הצבאי.
שנשבעתי בסוף הקורס לעזור ולטפל בכל אדם התכוונתי לזה,אני רוצה לטפל בכל אדם באשר הוא ולחבוש ולטפל אני מתפקדת מאוד טוב תחת לחץ ומרגישה שאני יכולה לתרום,אני לא חוששת מסגירות של 11/3 ואני מאוד רוצה לעזור להציל חיים ולעבור לטנץ בעזה.
האם יאשרו לי את ה55 והאם כדאי לי?
אני מרגישה ממש לא משמעותית והמדינה מאוד חשובה לי.
דיברתי עם חברה שלי שגם הצליחה לעבור לטנץ והיא אמרה לי שמאוד צריכים אנשים שמוכנים לעזור ולהירתם ואני מאוד רוצה ומוכנה לזה.
אני מוכנה לסכן את חיי אפילו למען המטרה של עזרה לאנשים אחרים,טיפול בפצועים קשים ובמצבים שקשה להתמודד איתם,אני מרגישה שאם לא אעבור אני אכעס על עצמי שלא תרמתי את חלקי.
אני מאוד רוצה לעזור.

האם אני אוכל לעבור?

תצטרכי להילחם על זה

תוכלי בקלות אבל לא כדאי לך

לא חושבת שיאפשרו לך

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

טרם נכתבו עצות לחובשת מבולבלת, כתיבת עצה כעת

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"