בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 351794
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

איך לעלות את החשק המיני שלי לבעלי ולהצליח לרצות לקיים יחסי מין?

מתוסכלת בת 28 | כתבה את השאלה ב-27/05/22 בשעה 10:15

היי לכולם
אני נשואה כבר כמה שנים, יש לנו ילדים וזוגיות יציבה.
אוהבים אחד את השניה
חיים ממש באושר וכיף לנו
אבל מה? אף פעם לא הייתה לי משיכה אמיתית לבעלי… אוהבת אותו מאוד בתור בן אדם, בתור אבא, אבל מינית אף פעם לא נמשכתי, תמיד חשבתי שמתישהו זה יגיע אבל לא הגיע.
רוב הפעמים שאנחנו מקיימים יחסי מין זה רק כדי לרצות אותו ולא כי אני באמת רוצה (יש לציין שהוא מנסה לעשות הכלללל כדי שאהנה אבל כלום לא גורם לי באמת לרצות)
בתקופה האחרונה אין לי חשק אליו בכלל בכלל
מרגישה כל הזמן עייפה ומותשת, מתעסקת בדברים אחרים, עובדת מאוד קשה לפרנסתי (מרוויחה יותר ממנו ומלא פעמים גם עובדת כמעט 12 שעות ביום!) פשוט מרגישה שאין לי כוח לכלום. לא אליו ובטח לא ליחסי מין, ונוסיף לזה את זה שאני לא נמשכת.
היום הוא שוב ניסה, ולא הגבתי (כרגיל) והוא שוב ממש נפגע ושאל אם אני בוגדת, ושהוא לא רוצה להגיע למצב שהוא יבגוד בי כי הוא אוהב אותי ורוצה להיות רק איתי אבל הוא כבר לא יודע מה לעשות (כמובן שאני לא בוגדת).
שאלתי היא -
איך גורמים לחשק מיני לעלות? איך אני מביאה את עצמי למצב שאני רוצה לקיים יחסי מין? איך מתחילים ליזום? איך מפסיקים לגרום לשגרה להשתלט עליי? אני בן אדם שממש לא יוזם ואני כן רוצה להיות כזו. יש אולי כדורים שמועררים חשק? לא יודעת את מי לשאול כי מתביישת.
עוד דבר שלא ציינתי זה שאני עם התקן תוך רחמי וחושבת שמאז שיש לי אותו אז אני אפילו עוד יותר לא רוצה, אבל לא יודעת אם זה קשור לזה כי תמיד הייתי ככה. לסיים זוגיות זאת ממש לא אופציה. אני רוצה לטפל בבעיה הזו.
מבקשת תשובות ענייניות :) הבעל שלי שמרן ולא יסכים ללכת לטיפול זוגי/מיני !
תודה רבה !!!

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (19) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות