מאוד רוצה אותו כי הוא היחיד שבאמת אהב אותי, לא מצליחה לשחרר ממנו, מה לעשות?

איך לשכוח א בת 16 | כתבה את השאלה ב-31/05/22 בשעה 10:49

קראו הכללללל!!!
בתחילת שנה הכרתי מישהו דרך קבוצת תורה
והתחלנו לדבר , לאט לאט צפו רגשות , אז הייתי ילדה רציתי אנשים שלא רצו אותי ואז שהוא הראה לי עניין ירד לי ממנו והוא לא עניין אותי יותר.
ומשם לא דיברתי איתו כל כך , כל חודש בערך הייתי שולחת לו הודעה כדי לבדוק עם הוא עדיין מעוניין בי
ואז ששמתי לב שכן זה הוסיף לי לאגו וככה כל פעם עשיתי , עד שהפסקתי ולא הייתי איתו בקשר כמה חודשים .
מאז עברתי מלא מלא דברים בחיים , ומאותם דברים התבגרתי , ואיכשהו התחלתי לדבר עם חבר שלו כדי לנסות להתקרב אליו אבל חבר שלו התאהב בי וזה לא הלך כמו שציפיתי.
ובחודש האחרון יצא לי לחשוב עליו מלא וכמה שאני מתחרטת שהתנהגתי אליו כל כך מגעיל ועברתי על ההודעות שלי ושלו ושמתי לב שהוא היחידי אבל היחידי מכל הבנים שהייתי איתם שאהב אותי באמת!
הוא דאג לי שהייתי בתקופה רעה , הוא דאג לי גם שלא דאגתי לו , ועבר בערך חצי שנה מאז שדיברתי איתו.
ועברתי תקופות הכי קשות בחיים שלי וחבר שלו שלא ידע שאני עוברת תקופה קשה היה מדבר איתי לפעמים בשיחות , וכל פעם שהייתי עצובה הוא היה משמח אותי גם בלי שידע.
וחבר שלן עושה לי כל כך טוב אבל הבעיה היא שאני רוצה את הילד שהייתי רעה אליו.
עכשיו אחרי שעברתי את כל הדברים שעברתי בחודשים שלא דיברתי איתו למדתי להעריך.
( חשוב לציין שלא נפגשנו בחיים , אני יודעת שתגידו לי לרדת ממנו ושזה לא ילך אבל תנסו להבין אותי)
בקיצור בשבוע האחרון אני קמה בבוקר ואני חושבת עליו עד שאני הולכת לישון , גם כשאני עובדת אני לא מפסיקה לחשוב עליו , אני פשוט לא מצליחה לשכוח ממנו.
שלחתי לו הודעה לפני יומיים והוא שאל אותי עם יש לי מישהו וזה ואמרתי שלא ושאלתי אותו עם יש לו מישהי והוא אמר שכן אבל אין לו זמן אליה כל כך כי הוא עובד וזה , הם עוד לא ביחד חשוב לציין .
והוא שיתף אותי שהוא מפחד מהמחוייבות איתה והוא מפחד שתבגוד בו ואמרתי לו שהכל בסדר שינסה שלא יפחד ואיחלתי לו הצלחה.
והוא אמר לי שאני עדיין יכולה להישאר איתו בקשר ןהכל ועברו כבר יומיים ולא דיברנו .
אני מאוד מאוד רןצה אותו אני מרגישה שאני לא יכולה לשחרר כי באמת הןא היחיד שאהב אותי ובאמת דאג לי כמו שגבר בחיים לא עשה דברים בשבילי כמו שהוא עשה.
אני לא יודעת איך לשכוח אותו , קשה ךי.
ואני מדברת עם חבר שלו כמעט כל יופ והוא מזכיר לי אותו , ואמרתי לעצמי להתנתק משניהם כדי שהיה לי קל אבל אני מאוד מעריכה את חבר שלן וזה שהוא עושה ךי טוב שרע לי.
תעזרי ךי מה לעשוותתת

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"