אתמול ידיד שלי הסיע אותי הביתה, ודיברנו על ידיד משותף שלנו וחברה שלו. הוא סיפר לי שהוא שאל אותו משהו, ואני הגבתי ב"אתה יודע שהוא מאה אחוז שאל אותך את זה בגלל שהיא דיברה על זה, נכון?"
הוא אמר שהוא בטוח בזה כי זה היה באחת בלילה והם בדיוק סיימו לשכב, אז היא בטח אמרה משהו על זה.
מאז שהוא אמר את המשפט הזה אני לא מפסיקה לחשוב על זה. הייתי בטוחה ב100% שהם שוכבים, אבל זו הייתה הפעם הראשונה שמישהו אמר את זה בקול.
אולי זה מציק לי כי אני יודעת שהוא לא היה איתה כי הוא רצה אותה, אלא כי הוא רצה חברה באופן כללי. הוא דיבר עם עוד שתי בנות בזמן שהוא דיבר איתה, ועד הרגע שבו הם התנשקו (היא הייתה הנשיקה הראשונה שלו) הוא לא היה מונוגומי כלפיה.
אולי זה מציק לי כי אני יודעת שהם מדברים רק פעמיים-שלוש בשבוע, ושהוא בכלל לא מתאמץ. אני מדברת איתו יותר משהוא מדבר איתה.
אולי זה מציק לי כי הייתי בקטע שלו לפני שנה, ומפריע לי שהוא לא היה בקטע שלי לפני שנה ועכשיו הוא בקטע שלה (אני בכלל לא בקטע שלו יותר דרך אגב).
אני רק רוצה להבין מה לא בסדר איתי, ולמה לחשוב על זה עושה לי בחילה.
אם אני לא טועה, זו הפעם הראשונה שמישהו אמר לי בקול על שני אנשים שבוודאות שוכבים, גם אם הם הזוג המיליון ואחת שעושים את זה. אולי זה סתם מגעיל אותי לחשוב עליהם ברגעים אינטימיים.
אני לא יודעת!!!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות