אני גובה 1.60 ושוקל 51 ק"ג.
בשיעורי ספורט אני הילד הכי חלש בכיתה.
אני לא מצליח לעשות ריצה של 200 מטר מבלי להתנשף כבד.
פעם אפילו המורה לספורט שלח אותי לאחות אחרי ריצת 500.
אחרי כל שיעור ספורט כל הגוף שלי כואב. הידיים, הרגליים, בטן וצדדים.
אני לא מסוגל להיכנס לכושר כי אני מתעייף אחרי 3/4 דקות ולא יכול להמשיך.
ואחרי זה כל הגוף כואב וצריך שבוע להתעושש ואז מגיע עוד שיעור ספורט ושוב צריך להתעושש. אז התחלתי להבריז פעם לשבועיים.
בעיה היא שכמה שלא שלחו אותי לרופאים הם לא הצליחו להמציא לי שום בעיה לא חשוב כמה בכיתי להם והתחננתי. לא רואים בעיה לא בריאות לא בלב לא בשרירים. כלום. אז נתנו לי פרופיל 97. שולחים אותי לקרבי למות שם.
מורה לספורט אומר שצבא זה שיעור ספורט 8 שעות כל יום וחייבים להיכנס לכושר כולם. איך אני ישרוד שיעור ספורט כל יום במשך כמה חודשים? למפקדים שם בטח לא אכפת מה הביראות שלי והם מצידם יצליפו בי בשוט עד שאני יתעלף. העיקר לרוץ מה אכפת להם. מעניין אותם אם אני יגיע לאישפוז אחרי זה? לא.
הבנתי שהם מצפים שקודם יהיה לך טראומה ורק אז מורידים פורפיל. ואם לא אז בסוף שולחים אותך לקרב ואם אתה לא יכול לרוץ מספיק מהר אז בטח יהרגו אותך.
אני לא רוצה שיהרגו אותי כי יש לי משפחה. ואני גם לא רוצה טראומה כי אני עוד צעיר.
מה אפשר לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות