היי
אנחנו בזוגיות כבר כמעט 5 שנים ואנחנו עומדים להתחתן .
מאוד אוהבים זה את זה , מאוד נמשכים זה לזה , ומאוד תקשורתיים ומדברים על הכל .
אציין ששנינו היינו בכמה מערכות יחסים ארוכות לפני זה .
יש משהו שאני אשמח מאוד לשתף אם למישהו יש נסיון בזה ויכול לעזור .
למרות שיחסי המין בינינו טובים ואנחנו מאוד נמשכים זה לזה ,אני מרגיש שיש חוסר התאמה בצרכים שלנו . פערים שלאט לאט למרות האהבה והקשר החזק והאמיתי אני מרגיש שמאוד מתסכלים אותי .
קראתי מחקר שמדבר על זה שבזמן האקט , עסק מלוכלך שלעצמו , יש מנגנון במוח שמתנתק מכל מה שקשור ל"מגעיל" ונסחפים עם התשוקה .
אני חושב שבת הזוג שלי מאוד נגעלת מרוק ומזיעה.
אני לא מדבר רק על נשיקות עם לשון , אלא על דברים נוספים שברשותכם אפרט .
נשיקות- אנחנו כמעט אף פעם לא מתנשקים צרפתית ארוכה היא מעדיפה נשיקות עם מעט לשון. זה הדבר הכי מושך שיש לדעתי, נשיקה צרפתית חושנית , ואנחנו מתנשקים עם מעט מאוד לשון כי לטענתה היא לא נהנית מזה ורוק מגעיל אותה . לא קרה שרק התמזמזנו בחושניות איזה כמה דקות ארוכות אף פעם .
נשיקות באוזן- לא נותנת לי כי זה מדגדג אותה ולא נעים לה .
צוואר - אני לא יכול לנשק אותה עם לשון בצוואר באופן ארוך או עם שיניים, זה מקפיץ אותה . היא נהנית שאני מנשק אותה שם רק עם השפתיים .
נשיקות בחזה - מבחינתה אסור לי להתקרב לה לפטמות , זה מאוד מדגדג אותה . היא מוכנה שאנשק מסביב , בלי לשון , אבל שלא אנשק בפטמה.
מין אוראלי - היא אוסרת עליי לרדת לה . בשנה שנתיים הראשונות כשירדתי לה זה תמיד היה 15 שניות גג , ואז היא הייתה מפסיקה אותי . כבר שנה פלוס שלא ירדתי לה כי לפי מה שהיא אומרת זה משהו שמגעיל אותה .
זה משהו שאני מאוד נמשך אליו ואני יודע גם מה זה שבחורה נהנית מזה .
כשאני מבקש , היא יורדת לי , אבל זה מדי פעם וגג ל30 שניות. לדעתי גם מזה היא לא ממש נהנית , אלא עושה על זה כדי לרצות אותי .
תנוחות- אנחנו לא שוכבים בשום תנוחה חוץ ממיסיונרית . אני מציע לה במהלך האקט לשנות והיא לא רוצה. פעם בכמה חודשים אנחנו שוכבים בדוגי , אבל לרוב היא לא רוצה כי זה כואב לה . אני לא מדבר על cow girl , זה לא קרה אף פעם (היא כן למעלה אבל בלי חדירה ) .
יש דברים נילווים כמו זה שאף פעם לא עשינו את זה יותר מפעם אחת ברצף , או בבוקר (לא נהנית מזה בבוקר )
או שהיא לא גונחת , ושאנחנו שוכבים רק בחושך (לא מוחלט ) אבל אף פעם לא באור .
אנחנו מדברים על זה ואני מעלה את הנושא באופן של פעם בכמה חודשים , וכן יש רצון שלה לקחת ברצינות את החשקים והצרכים שלי .
היא מבחינתה מאוד נהנית מהמין והגענו להסכמה שהחשק שלי מאוד גבוה בעוד ששלה מאוד נמוך, ושתקשורת היא המפתח להגיע לעמק השווה .
אציין כי למרות כל זה אנחנו מאוד נהנים ביחסי המין .
פשוט הדברים שציינתי שחסרים לי כן היו לי בקשרים קודמים כאלה ואחרים , ואני יודע מה זה תשוקה ונשיקות חושניות .
לכן אני אשמח לשמוע האם למישהו יש נסיון בטיפול זוגי/מיני נקודתי שיכול לעזור ולשפר את העניין הזה .
תודה רבה .
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות