לא מצליחה להתאהב לאורך זמן

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-22/07/14 בשעה 23:06

מעולם לא היה לי חבר רציני. אני לא יודעת למה זה קורה, אבל בכל פעם שאני מכירה מישהו ואני מרגישה שאני מתאהבת, בסופו של דבר זה מתגלה כ'הידלקות' ולא מעבר..
הרגש לא מחזיק מעבר לשבועיים. קראתי באסטרולוגיה, בפורפיל המזל שלי, תאומים.. שאני אדם שכביכול 'ניזון' מהרפתקאות, זאת אומרת שאני משתעממת מאוד מהר מאנשים, ובני זוג בעיקר. לפעמים יוצא שזה פוגע בי ובשם שלי, זאת אומרת שמפרשים את זה כאחת שאוהבת סטוצים, וזה כל כך מעצבן כי זה לא נכון. אני יודעת שאני עדיין צעירה וכל החיים עוד לפני ואין צורך למהר, אבל בגיל הזה כל הכיף הוא 'אהבת נעורים' והלוואי והייתי יכולה להרגיש סוף סוף מאוהבת לאורך זמן. אני מבינה שזה עניין של אופי, אבל הפחד שלי הוא שזה ימשך ככה גם בעתיד, ומה יהיה ברגע שאצטרך למסד את המחוייבות שלי? אני יודעת שזה עלול לפגוע בי.

יש לכם עצות כלשהן? מישהו שיודע ממה זה נובע ואיך אפשר להעלים את זה?