היי , אני צריך עזרה !!
חשוב לי שתקראו זה ארוך אבל אני מבקש בכל לשון של בקשה סבלנות וקריאה ,כי אני נמצא במצב של תיסכול, ובעיקר רגשות שונים ומעורבים.
הייתי במערכת יחסים הכי מסובכת שאפשר לתאר , כנקודת פתיחה היא הייתה מבוגרת ממני ב12 שנה והייתה רווקה .
לאורך הזמן היו עליות וירידות אבל אף פעם לא הבטחתי הבטחות שלא עמדתי בהן או השלתי אותה .
נפרדתי ממנה פעמיים ביוזמתי , וחזרנו בשתיי המקרים ליהיות בקשר לאחר יום או יומיים. תמיד כיבדתי אותה והיה לי מאוד חשוב לסיים איתה יפה .
באפריל היא נפרדה ממני בצורה לא עניינית , משהו שאמרתי לעצמי טוב שזה נגמר והרגשתי טוב עם זה אבל ממש לא עם הדרך שזה בוצע בה.
לאחר שבועיים היא יצרה איתי קשר בגלל בעיה שהייתה לה ובגלל שלא רציתי להפקיר אותה הלכתי לעזור , אני מרגיש כמו אידיוט מושלם בגלל שבגלל העזרה שלי סיימתי עם רישום פלילי בנוגע לתלונת שקר שהוגשה עליי .( ממישהו שהטריד אותה)
היא רצתה שנחזור לאורך אותו החודש שחזרנו לדבר ואמרתי לה שניקח את הדברים לאט , בלי לשים לב נשאבתי לסיטואציה .
מה שחשוב לה ופתאום שינה את הדרך שלה וההתנהגות שלה זה שנעבור לחיות ביחד, ובאיזשהו מקום בגלל שהיא נכנסה לברוך כלכלי , היא ממש התחילה להתנהג שונה ולהוציא עליי המון תיסכולים , אני לא חושב שרק אני בסדר , אבל בגדול התיסכולים האלו לא הגיעו לי כי תמיד ניסיתי להראות לה שאפשר להתגבר ולא לראות את הצד השלילי שבדברים .
לפניי יומיים יצאנו לקניות , כשחזרנו ירדתי בביתי והיא המשיכה לביתה , יצאתי לכיוונה על מנת להפתיע אותה והיא הייתה באמצע ניקיונות , שאלתי אותה אם אפשר לעזור,לאחר מכן שאלתי אם היא רוצה שיהיה לה אוכל מוכן כשתסיים היא אמרה לא ושלא אעשה כלום .
כשהיא סיימה היא נכנסה להתקלח , והייתה בקריז , ואני עדיין נחמד וסובלני , ואני שואל אותה שוב את בטוחה שאת לא רוצה שאכין לך משהו והיא ענתה לא , אתה לא יודע איך אני מכינה ואני עייפה ופשוט רוצה לישון , ופתאום נתנה לי את משפט המחץ : ואל תצפה ליחס .
אמרתי לעצמי אוקיי נכנסתי למיטה היא בסוף הצטרפה , אכלה משהו קטן , נשכבה נתנה לי חצי נשיקה וסובבה את הגב .
אני שאלתי אותה : ככה לישון ? את לא אומרת לילה טוב ? היא ענתה חצי לילה טוב כזה.
זה כבר ממש הכעיס אותי , אספתי את הדברים שלי לקחתי את הכל אמרתי לה שאני מצטער שבאתי ושאני הולך הביתה ,היא קמה אחריי ואמרה לי אל תעשה סצנה , אמרתי לה די נמאס לי מהתיסכול הזה שיוצא עליי והלכתי .
אנחנו יומיים אחריי ולא החלפנו מילה. ואני מרגיש כעס על עצמי שעזרתי למישהי כזאת , הרגשות שלי נאים בין לנקום בה , לבין טוב שיצאתי עכשיו וכבר לא משנה מה היה .
הבעיה שלי היא שהרגש שלי נא בין אם זה נגמר אני חופשי וירגיש הקלה עצומה , לבין הרגשה של זהו ככה למחוק שנתיים ולשכוח אותה ??
1) מה לעשות מהנקודה הזו במידה וכן הייתי רוצה לחזור ?( להיעלם ואם היא תיצור קשר שתיצור ואם לא להשאיר זאת כך ?)
2) כדי לחזור ? לנסות לסיים את זה אחרת ?
3) זה באמת הזוי אבל אני כועס ממש על עצמי ומרגיש לא מוערך , ואני מת להראות לה שהיא בן אדם לא בריא בראש ושאני מת להראות לה באיזשהי דרך שהיא פשוט בן אדם שפל וחסר הערכה !!! לדעתכם היא תעשה איזשהו צעד לחזור ??
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות