אני אוהב אותה ברמות ועד המקרה שאני אספר עליו כבר הייתי בטוח שהיא האחת ועכשיו אני ממש מבולבל ואשמח לעצה
אנחנו כבר מעל 3 שנים ביחד, ומדי פעם כן יש ריבים וכעסים (שכן כבר קצת ערערו אותי, כי לפי דעתי לא משנה מה אין סיבה לכעוס או להרים את הקול. גם אם היא חושבת שעשיתי משהו לא בסדר או שאני מעצבן אותה יש דרך לדבר וממש לא צריך להרים את הקול או לדבר בצורה שונה מאיך שמדברים ביום יום. משאר בנות הזוג שלי נפרדתי אחרי הריב הראשון או השני אבל הפעם בגלל שאני כל כך אוהב אותה החלטתי לנסות ולהבליג).
אבל באמת שרוב הזמן היא בת הזוג המושלמת, משקיעה בטירוף בזוגיות שלנו ימראה הרבה אהבה, וגם אני מאוד מאוד אוהב אותה. והיא הבחורה הכי יפה שאי פעם פגשתי. ואני לא מדבר על היופי החיצוני שלה, למרות שבעיני היא באמת הבחורה הכי יפה בעולם, אלא על היופי הפנימי שלה. או שלפחות ככה חשבתי...
מה שקרה זה שלפני כמה ימים ממש רבנו. אני כן לוקח את האחריות כי באמת שהריב הזה היה די באשמתי, עבר עליי יום לא טוב והתנהגתי אליה לא כל כך יפה.
מה שקרה זה שהיינו אמורים ללכת להופעה של זמר שאני אוהב ושהיא קנתה אליה כרטיסים (אמרתי לה שאני ממש רוצה לראות הופעה שלו והיא עשתה לי הפתעה וקנתה לי כרטיסים) והיא חזרה הביתה מוקדם והתארגנה ובגלל שהייתי במצב רוח רע פשוט המשכתי לשחק במחשב (היה לי יום חופש מהעבודה) ואמרתי לה שאני לא רוצה ללכת.
ואני כן אגיד שבהתחלה היא ניסתה לשאול אותי אם קרה משהו ולא רציתי להכנס לזה אז פשוט אמרתי לה שפשוט לא בא לי ושאני סתם רוצה להמשיך לשחק במחשב.
ואני יודע שכאן הייתי לא בסדר ושזה לא יפה שאמרתי לה את זה, אבל אז היא התחילה להגיד לי שזה לא בסדר שהיא קנתה בשבילי את הכרטיסים ויצאה מהעבודה במיוחד ושאני מתנהג כמו ילד קטן ואז שוב משכתי בכתפיים והמשכתי לשחק ואז היא ממש הרימה עליי את הקול.
ואז אני ממש התעצבנתי כי היא יודעת שאני לא אוהב שצועקים עליי ומרימים את הקול אז החלטתי להחזיר לה וקצת לשגע אותה (כי אני יודע שהיא שונאת שאני עובד עליה) ואמרתי לה שאני בכלל לא ביקשתי ממנה לקנות את הכרטיסים ואז היא לא הבינה מה אני רוצה וזה ממש נגרר לריב והמשכתי להגיד לה שלא ביקשתי ממנה ושהיא ממציאה והיא ניסתה להגיד לי שאני כן ביקשתי ממנה ורק חזרתי שוב ושוב על זה שאני בכלל לא אוהב את הזמר הזה והיא מנסה לגרור אותי בכח לשם
ואז היא התחילה ממש לצרוח, והיא התחילה לצעוק עליי שאני כבר כל כך מחרפן אותה לפעמים שבא לה להביא לי סטירה.
מעולם לא חשבתי שהיא אדם אלים, כן חשבתי שאולי יש לה קצת בעיות שליטה בכעסים אם היא לא יכולה לשלוט בעצמה ולא להרים עליי את הקול גם אחרי שביקשתי ממנה מליון פעם שלא תרים עליי את הקול, אבל אף פעם לא חשבתי שהיא יכולה לנהוג כלפיי באלימות!
היא מעולם לא הרימה עליי יד אבל מאז אני לא יכול שלא לתהות עם עצמי האם היא באמת מסוגלת להרביץ לי? כי הרי אין עשן בלי אש והיא לא סתם תגיד דבר כזה. אני בקושי מסוגל להסתכל עליה כבר כמה ימים
ושוב אני לרגע לא מוריד מעצמי את האחריות אני יודע שהתנהגתי לא בסדר אבל עדיין אני לא מבין איך בכלל היא חשבה על לתת לי סטירה
תמיד תהיתי למה בני זוג במערכת יחסים מתעללת לא יכולים פשוט לקום ולעזוב, אבל עכשיו כשאני רואה שאני לא מסוגל לקום וללכת אחרי שהיא אמרה לי דבר כזה אני פתאום מתחיל להבין ואפילו לכעוס על עצמי שאני לא מצליח פשוט לקום ולעזוב. אבל אני פשוט כל כך אוהב אותה ששורף לי בלב רק מהמחשבה לעשות את זה. אני מרגיש שהיא פשוט לא השאירה לי ברירה ושלטובתי אני חייב לעשות את זה כי עם כמה שזה קשה עכשיו אני לא רוצה לחכות ולראות אם היא תממש את האיום שלה .. אני באמת לא יכול להפסיק לבכות על זה שהיא פשוט אמרה את זה ומכריחה אותי בעצם להפרד ממנה... למה היא אמרה את זה??? למה???
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות