בת 30, נשואה ואמא ל-2 ילדים.
עד גיל 25 לא מצאתי את עצמי. עבדתי בהמון עבודות זמניות כמו ניקיון, טיפול בילדים, מכירות ובכל אחת מהן הייתי מחזיקה גג חודשיים-שלושה.
בגיל 25 נולד הבן הבכור שלי והחלטתי לעזוב את עולם העבודה והעבודות הזמניות ולהשקיע בלימודים. השגתי תואר ראשון במדעי הרוח, תעודת הנהלת חשבונות ותעודת חשבת שכר.
לפני שנה, עם התואר והתעודות, ניסיתי להיכנס שוב לעולם העבודה וגיליתי שהוא חסום בעיניי.
שום מעסיק לא רוצה לקחת אותי בגלל שלא עבדתי שבע שנים [למרות שהייתי סטודנטית ואמא לילדים קטנים, לא בדיוק ישבתי רגל על רגל] ובגלל שאין לי ממש ניסיון תעסוקתי קודם חוץ מהעבודות הזמניות כשהייתי בתחילת שנות העשרים.
אני ממש נואשת למצוא עבודה בכל תחום, מחפשת בהנה"ח, חשבות שכר, משאבי אנוש, אדמינסטרציה.. אפילו הגשתי מועמדות למשרות פקידות בשכר שקרוב למינימום רק כדי להתחיל ממשהו. ושום מעסיק לא נותן לי הזדמנות.
האם היה מישהו במצב דומה? איך הוא התגבר על מכשול חוסר הניסיון התעסוקתי כשכבר מגיעים לגיל 30 וזה לא נראה טוב...
לצערי בדקתי עם בני משפחה וחברים ולא מצאתי מישהו שיכול להציע לי עבודה באמצעות קשרים..
שאלה
355629

הזמן
דווח
עקוב
נהל
0
אנשים צפו,
0
כתבו עצות,
ו-0
דרגו את העצות.
שום מעסיק לא רוצה לקחת אותי כי לא עבדתי 7 שנים, מה לעשות?
דנה בת 32 | כתבה את השאלה ב-05/08/22 בשעה 18:31
עדכון מדנה,
שואלת השאלה
2022-08-07 14:54:27
שלום חברים,
תודה על העצות והתשובות.
החלטתי להירשם לסדנה של הכנה לריאיונות עבודה שכוללת עזרה עם קו"ח וכו', בתקווה שזה יעזור לי לצלוח ריאיונות ולהשיג עבודה.
אם גם זה לא יעבוד כנראה שלא תהיה לי ברירה לשקר בקו"ח שיש לי ניסיון תעסוקתי כדי להביא פרנסה הביתה.. אשמח לעוד תובנות ועצות כמובן, אני קוראת את כולן ולוקחת לתשומת ליבי.
תודה על העצות והתשובות.
החלטתי להירשם לסדנה של הכנה לריאיונות עבודה שכוללת עזרה עם קו"ח וכו', בתקווה שזה יעזור לי לצלוח ריאיונות ולהשיג עבודה.
אם גם זה לא יעבוד כנראה שלא תהיה לי ברירה לשקר בקו"ח שיש לי ניסיון תעסוקתי כדי להביא פרנסה הביתה.. אשמח לעוד תובנות ועצות כמובן, אני קוראת את כולן ולוקחת לתשומת ליבי.


אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.
אז, בשביל מה להירשם?
כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות
עצות הגולשים (19) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות
-
בטעינה...
עוד ממדור "עבודה וקריירה"
חדשות במדור
אקראיות במדור
שאלות שעוררו עניין במדור
שום מעסיק לא רוצה לקחת אותי כי לא עבדתי 7 שנים, מה לעשות?
למדתי חינוך גופני ודי מתבייש במקצוע, מה דעתכם על זה?
סיפרתי למנהל שאני בהריון ועשה לי שימוע, יכול לפטר?
קופאית בתחנת דלק, לקוח קילל אותי ״יבת זונה״ למה זה מגיע לי?
השאלות הנצפות היום במדור
היום
השבוע
החודש
עכשיו
ב-
עוררו עניין
חדשות