אף פעם לא הייתי בזוגיות ואני מפחד להישאר לבד, לא מצליח לי עם אף אחת, מה לעשות?

רווק בן 22 | כתב את השאלה ב-06/08/22 בשעה 15:33

היי אנשים :-/
אני בן 22 רווק
ואף פעם לא הייתה לי זוגיות

אף פעם לא הייתי בסיטואציות שהייתה לי זוגיות או סיטואציות מיניות, החיים עוברים ואני נשאר בודד, בזמן שאנשים, חברים לשעבר כבר היו בכמה מערכות יחסים וסיטוצאיות מיניות אחרות.

ולי לא היה כלום ואני מרגיש פיספוס שמגיל 18 לא שכבתי או הייתה לי בת זוג וזה משהו שמציק לי לפעמים ואני חושב עליו ואפילו זה הדבר המרכזי שהייתי רוצה בחיים שלי אחרי זה שאר הדברים..

אני לא יכול להתרכז בדברים שלי ביומיום אני כל הזמן חושב על בנות ועל איך להתחיל איתן במציאות ניסתי כמה פעמים לאזור תאומץ ולהתחיל עם בנות ולא יצא ממש מזה כלום רק דחיות אל ימין ואל שמאל.

באפליקציות ניסתי אפילו כמה אפליקציות לפתוח אף אחת לא עונה ויש אפליקציות הכרויות שאין מאצ’ים בכלל..

מה לעשות כבר מיואש ללכת לנערת ליווי למרות שזה לא חוקי פה בארץ אבל זה לא שווה כי אני מחפש מערכת יחסים לטווח ארוך ולא רק סטוצים אבל הייתי רוצה להתנסות גם בסטוצים אבל יותר חשוב לי שתהיה לי מערכת יחסים ארוכה טווח.

גם חברים לשעבר לא ממש סידרו לי כולם חושבים רק על עצמם הם רוצים בחורות לעצמם גם אם יש להם הרבה בחורות..

מישפחה לא עוזרת כי אומרת שאני צריך למצוא את זה לבד אבל לא מצליח למצוא לבד זה קשה ומסובך…

קיצר כל העולם של הזוגיות ממש קשה ומסובך ואף פעם לא ידעתי באמת איך למשוך בחורה :/

ראיתי מלאה סירטונים של פיקאפ אבל לא ממש עזר אני יכול לגשת במציאות לבחורה אבל לא ממש יוצא מזה משהו, זה נראה לי כל כך רחוק שאפילו לא יודע שבכלל מישהי תתאהב בי ותרצה להיות איתי..

בקיצור תנו לי טיפים או עצות מה אני יכול לעשות אני כבר איבדתי תקווה בנוגע לזה תודה לעונים!