הכרתי מישהי והכל הלך מושלם עד שפתאום התחלתי להרגיש שהיא כבר פחות בקטע, מה לעשות?

מבולבל בן 19 | כתב את השאלה ב-14/08/22 בשעה 19:48

אנסה לעשות את זה הכי קצר שאפשר:
הכרתי מישהי ובמשך שבוע וחצי יצאנו כל יום, לפעמים גם פעמיים ביום, והכל הלך מושלם. התנשקנו בלי הפסקה, היא הייתה שולחת לי הודעות ומתעניינת בי, היא הייתה אומרת לי כמה שהיא מאושרת איתי וכמה שאני משמח אותה וכל פעם שהיינו יוצאים זה היה כמה שעות טובות. נגיד מ10 עד איזה 5 בבוקר.

אבל, ביומיים האחרונים משהו השתנה. יצאנו פעם אחת לאיזה שעה ומשהו ואז היא אמרה שהיא עייפה מאוד ושהיא צריכה לקום מחר בבוקר מוקדם אז חתכנו. יום אחרי זה יצאנו עוד פעם והלכנו למסעדה (ליום האהבה) וסיימנו לאכול, דיברנו כמה דקות ואז היא כבר הזמינה חשבון. אנחנו כבר פחות מתנשקים ובתדירות מאוד נמוכה ביחס למה שהיה וגם הרוב זה פיקות כאלה חוץ מכשאני מוריד אותה.

בתכלס אני ממש אוכל על זה תסביכים ומרגיש לי כאילו היא לוקחת צעד אחורה או מורידה הילוך ואני לא מבין למה. לא קרה כלום. גם כל הדבר הזה מתחיל לגרום לי להרגיש כאילו היא רוצה משהו אחר ופחות אותי (משהו כמו כסף בואו נגיד ככה).

מה לעשות? אני יכול לנסות לדבר איתה אבל אני דיי בטוח שהיא פשוט תגיד הכל טוב וזה. ותכלס? יכול להיות שבאמת הכל טוב אבל אני פשוט לא יודע. הוייב שאני מקבל ממנה בימים האחרונים הוא לא אותו הוייב שקיבלתי עד לא מזמן.