מבקשת מרצון לרדת, לא מרגיש טוב עם זה. מה לעשות?

אנונימי בן 17 | כתב את השאלה ב-16/08/22 בשעה 14:28

קצת מביך לשאול את זה ובטח הרבה גברים היו מסכימים בלי לחשוב

אני ובת הזוג שלי בזוגיות קרוב לשלוש שנים, ולאחרונה התחלנו לשכב ביחד.

אנחנו אוהבים זה את זה, ולא היה משהו ללא הסכמה.

בכל פעם שאנחנו שוכבים, היא מבקשת לרדת לי למרות שאני לא ירדתי לה (היא ביקשה גם את זה, אבל זה מגעיל אותי אישית...)

אם לקצר - זה נראלי "זנותי" ולא מכבד שהיא תרד לי.. למרות שאני מבין שזה גם חלק מהסקס..
ניסיתי להסביר לה את הדעה שלי, והיא טוענת שאני מסתכל על זה לא נכון וזה מרצונה אז אין שום דבר זנותי או לא מכבד..

עדיין אני מרגיש לא טוב עם המחשב שהבת זוג שלי תעשה דבר כזה..

אשמח שתכתבו את דעתם, רק בנימוס אם אתם לא מסכימים איתי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"