הבוס צרח עליי בפלאפון בגלל משהו שעשיתי ומפחד שיתנקל אליי עכשיו, איך להתנהג?

מנחם בן 23 | כתב את השאלה ב-06/09/22 בשעה 19:00

שלום לכולם,
אסביר את הסיטואציה.
בגדול, אני עובד בתור מאבטח במלון כשלמעשה יש עוד מלון ממול, ששייך לאותה חברה ככה שיוצא מצב שיש שני מלונות שנמצאים בתחום האחריות של המחלקה הספציפית שלי.
לרוב, אמור להיות בכל מלון מאבטח אחד, אך בעקבות מחסור בעובדים, נוצר מצב בו לפעמים אני מאבטח בו זמנית את שניהם.. לפעמים גם 12 שעות.
היום, התאפשר שיהיו שני מאבטחים, אחד בכל מלון, סיטואציה סטנדרטית על פניה.
עבדתי משמרת ערב רגילה ומכיוון שהבחור של הבוקר לא יכל להגיע, הוא ביקש שאחליף אותו והסכמתי (הוא לרוב עוזר לי גם כשאני צריך).
זה גרם לכך שאני סיימתי לעבוד בשעה 23:00 ואני צריך לחזור בשעה 06:00 למשמרת בוקר.
מכיוון שמיהרתי להגיע הביתה, ביקשתי מהבחור של המלון השני שיחליף אותי 10 דקות לפני 23:00 ושימתין במקומי לבחור שיגיע בלילה.
הוא הסכים, עשיתי לו העברת משמרת קלילה ויצאתי מהר לכיוון האוטובוס.
רבע שעה מאוחר יותר, אני כבר באוטובוס, הבוס מתקשר אליי בצרחות נוראיות ואומר שמה שעשיתי לא מקובל עליו בכלל, בכלל לא העליתי בדעתי לבקש אישור לעשות דבר כל כך חמור, שזו זריקת זין רצינית ספציפית עליו ושזו פעם ראשונה ואחרונה שאני מעלה בדעתי לעשות דבר כזה.. כל האוטובוס הסתכל עליי והייתי מובך ברמות.
אני העדפתי להגיד ״סבבה, מצטער, לא אעשה את זה שוב״ כדי למנוע מריבה.
הוא פשוט ניתק לי את השיחה בפנים אח״כ.

עכשיו אני כותב דוגרי, זה משהו שקורה לרוב בסיטואציות מהסוג הזה.. לי יצא אישית גם לתפוס את שני המלונות בעניין של רבע שעה-עשרים דקות כדי לאפשר לעובד השני לצאת מוקדם יותר.
זה משהו שקורה בנוהל.
שלא נדבר על זה שבמשך תקופה ארוכה עבדתי לבד בו זמנית על שני מלונות.
אני חושב שפשוט הוא התקשר לפלאפון קב״טים כדי לשאול משהו וככה הוא גילה שיצאתי מוקדם.. או משהו כזה.

עכשיו, אני לא ממש יודע איך להסתכל על זה ומה לעשות.. אני נפגעתי מהדיבור שלו.. בדר״כ אני לא עושה בעיות ואפילו נבחרתי לעובד החודש של החודש הזה, אבל לא הרגשתי ככה מושפל אף פעם.
אין לי ממש אינטרקציה עם הבוס שלי, לרוב זה ענייני עבודה ולפעמים כשצריך עזרה מעבר לשעות העבודה אני עוזר בשמחה.. אבל אני באמת מתוסבך.
אני גם לא רציתי להפיל את החברים שלי למחלקה ולהגיד לבוס שאנחנו עושים את זה בקבוע..
אני מפחד שהוא יתנקל אליי עכשיו ויעקוב אחרי כל מה שאני עושה.

מה דעתכם חברים? כיצד עליי להתנהג ומה עליי לעשות? כל עזרה תתקבל בברכה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"