הבוס מטריד, העובדים ממורמרים והעבודה סוחטת ממני אנרגיות אבל השכר טוב, להישאר?

שרביט בת 32 | כתבה את השאלה ב-13/09/22 בשעה 13:37

אני בירידת אנרגיה בחודשים האחרונים ואני שמה לב שזה התחיל אחרי שהתחלתי עבודה חדשה.
השכר לא בשמיים אבל כן טוב יחסית לעבודות שלא בהייטק ואני כרגע לא יכולה להרשות לעצמי לקבל שכר מינימום. הבעייה שהבוס מטרידן בקטע אחררר ואיש מאוד שואב אנרגיות, לא מתחשב בעובדים, אין צרכים בסיסיים ובכלל לא מעריך את העובדים שלו וקיצור איש בלתי. האנרגיה בעבודה מאוד שלילית- כולם ממורמרים וצועקים אחד על השני, עוקצים אחד את השני ויורדים על לקוחות מאחורי הגב שלהם. אם השכר לא היה טוב הייתי מזמן עפה משם ונראה לי שכולם ככה. אני חוזרת הביתה סחוטה בלי אנרגיות ולא בא לי לקום בבוקר.
אמור להיות איזה שינוי עוד כמה חודשים בחברה וחברה שעוזבת רמזה לי שרוצים אולי לקדם אותי ואמרה שהבוס בוחן אותי, אבל אני לא יודעת אם זה בכלל נכון ואיך אני יכולה להמשיך לעבוד שם עד אז

מה לעשות?

"מה אתם הייתם עושים?"

להמשיך בעבודה בסבלנות ולחכות לראות מה יקרה

למצוא עבודה אחרת אפילו בשכר נמוך יותר אבל שלא ארצה להתאבד

להגיד למי שמעלי את התחושות שלי ואולי זה יעזור במשהו

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"