אחרי המון וויכוחים ביני לבין בן הזוג שלי לגבי התנהלות במקום העבודה עם המין השני , רציתי להתייעץ ולשמוע את הדעה של האחרים .
אני עובדת בהייטק , כמובן שעובדים איתי בצוות או במקום ככלל גברים, יש פעמים שיש אינטרקציה מעבר לשלום , מה נשמע ( לפעמים חולקים איך עבר סופש/ מספרים רכילויות /וכו .. )
בן הזוג שלי נורא לא מאמין בזה שאמורה להיות לי אנטרקציה עם גברים במקום עבודה מעבר לבוקר טוב /שלום/ שיחות אך ורק של עבודה .
הוא מאמין שזה נותן פתח לקצת מעבר ואנשים יכולים לנסות להכנס בינינו או בכללי לעשות צעד אחד יותר מידי .
לפעמים זה מרגיש לי כנידוי עצמי מהחברה סביבי ולא נעים לי ( אני מאוד נפגעת בקלות ממבט לא נכון או הרגשה שמדברים עלי ).
אני תמיד מרגישה את הצורך לתת דין וחשבון לאנשים ובעקבות זה קשה לי להתעלם מאנשים או להשאיר את השיח בעבודה מאוד בסיסי .
רציתי לדעת מה דעתכם ומה אתם חושבים .
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות