עברה לדירה מתחתיי משפחה שלא מפסיקה לריב לצרוח ולהרוס את הבניין, מה אפשר לעשות?

אנונימי בן 30 | כתב את השאלה ב-25/09/22 בשעה 20:48

לפני שנתיים קניתי דירה בבניין יחסית ישן וטיפה מוזנח אבל באזור שקט בשנה הראשונה סה"כ היה בסדר אבל בשנה האחרונה כל זה השתנה
לדירה מתחתי עברה משפחה חדשה מרובת ילדים
יחד עם עוד 3 קרובי משפחה של הזוג ( ההורים ואח של הגבר) מהשנייה הראשונה שהמשפחה הזאת נכנסה לדירה מתחתי התחיל רעש מחריד
צעקות צרחות וריבים במשך כל הלילה האמא של הילדים מנהלת שיחות טלפון בצעקות לייד החלון באמצע הלילה ולפעמים גם מדברת עם שכנות מהבלוק ממול דרך החלון
,הילדים שלהם הפכו את חדר המדרגות למגרש גורטאות והם נמצאים שם כל הזמן כשאני מביא קניות הבייתה מאוד קשה לעבור שם כי חדר המדרגות מאוד צר ומלא ברהיטים ומכשירי חשמל .
כנראה הילדים שלהם משתינים בתוך חדר המדרגות
בחדר המדרגות יש ריח חריף של שתן שלא היה
לפני שהמשפחה הזאת עברה לבניין .
ואחיו של הגבר (ככל הנראה חייל משוחרר בן 21-22 )
הפך את המקלט של הבניין לזולה טינף את המקום כולו מלא בפחיות שברי בקבוקים ובדלי סיגריות

כל יום בין השעות 5-6 בבוקר הם פשוט מתחילים לדפוק על הקירות ולפעמים זה קורה גם בשעות הערב
9 בערב אני יושב בסלון מנסה לראות טלויזייה או לדבר עם אשתי ולא מצליח לשמוע כלום בגלל הצרחות של הריבים בין ההורים של הבחור שגר מתחתי . הצרחות שלהם כ"כ חזקות שזה נשמע כאילו הם נמצאים בתוך הדירה שלי וכל זה למרות שיש בידוד אקוסטי בדירה !!!

משטרה כנראה לא תעשה כלום בקשר לזה
לדבר איתם ישירות ולבקש מהם שישמרו על שקט לא נראה לי שזה רעיון טוב כי אני לא יודע איך הם יגיבו לזה ( הריבים בינם לבין עצמם מאוד אגרסיבים ופעמים רבות מגיעים לאלימות פיזית קשה , תתארו לעצמכם מה הם מסוגלים לעשות לאדם זר ! )

בבניין אין וועד בית רוב הדיירים הם שוכרי דירות
הדיירים האחרים ככל הנראה מפחדים מהם ובגלל זה אף 1 לא מעיז להגיד להם כלום .
אני לא יודע אם הם שוכרים את הדירה הזאת או שהם בעלי הדירה (אם היה בעל דירה הייתי פונה אליו שידבר איתם על זה )

מה אפשר לעשות במצב הזה ?!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "