בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 35852
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

היה לי כמה פעמים קטעים עם גברים, ואני לא הומו, זו תופעה מוכרת?

חסוי בן 18 | כתב את השאלה ב-27/07/14 בשעה 00:08

אז ככה, פעם שהייתי ילד קטן (8) היה לי חבר טוב, וסתם יום אחד באתי אליו והוא בדיוק נכנס להתקלח אז הוא קרא לי וראיתי אותו בעירום אז נכנסתי גם, זה עשה לי חשק.

שנה לאחר מכן, יום אחד היינו בבית ספר והיינו בבניין מושכר שהכי לא נראה כמו בית ספר, אז היה שם חדר ריק כזה שאין בו כלום חוץ מקיר באמצע ושולחן וכמה כיסאות, אז נכנסנו והתנשקנו עם לשון נשיקה רטובה.

בגיל 16 בערך, התחלתי לצאת יותר עם בנות ועם חברים, למפגשים, ימי הולדת, מסיבות והכל והרגשתי שאני מתבגר יפה, יום אחד הלכתי לחבר שלי (חבר אחר) ושיחקנו והתחלנו לדבר על סקס ועל פורנו, אז הוא נכנס לאתר פורנו במחשב והתחיל לעשות ביד, ואז הוא ראה שזה לא מפריע לי אז הוא התפשט לגמרי עכשיו אני אף פעם לא עשיתי אז הסתכלתי והוא אמר לי תתפשט גם וזה, לא רציתי, אז הוא הפשיט אותי והוא התחיל למצוץ לי, בהתחלה לא רציתי אבל אז זרמתי וכך זה היה גם בפעמים הקודמות. חשוב להדגיש שאני נרתעתי מלמצוץ לו.

באותו גיל בערך, הייתי אצל בן דוד שלי והתחלנו גם לדבר על סקס ודיברנו על למי יש יותר גדול וזה, עכשיו הייתי בטוח שיש לי יותר גדול, אז בחרתי להראות לו והוא התלהב מהגודל והוא הוריד גם והתבייש בשלו.
ועשינו בשביל הצחוק סקס יבש כזה, עם בגדים ולפעמים גם בלי אבל בלי נגיעות יותר מדי או נשיקות
יום אחד גם הלכנו לים, ורציתי ממש להיכנס אז לא הפריע לי להתפשט מולו, התפשטתי לגמרי זרקתי לו את התחתונים ונכנסתי לים, הוא לא האמין מאיפה האומץ.

עכשיו, סך הכל אני ביישן, לא הייתה לי אף פעם חברה.
אני נמשך לבנות, אתם יכולים להגיד לי אם זה נקרא משיכה לבנים?
כי יש לי הרגשה שזה תופעה שכיחה בקרב בני הנוער, וזה שאין לי חברות אז אני "מסתפק" בבנים ששם אני פחות ביישן.

זה נקרא שאני נמשך לבנים?

כן
 
215
לא
 
78
לא יודע
 
42
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (10) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות