ירדתי מלוחמה ונהייתי נהג בוס, להישאר בבסיס סגור או לנסות לעבור ליומיות?

אנונימי בן 21 | כתב את השאלה ב-20/10/22 בשעה 11:09

היי אני נהג בוס בבסיס סגור, התגייסתי במרץ 21 ללוחמה ואחרי שנה ו4 ירדתי למפח"ט דרך קב"ן, מצד אחד קיבלתי תפקיד סבבה עם הרבה יותר ת"ש מכל תפקיד אחר שם, מצד שני יש לי הרבה זמן מת גם בבסיס שלי וגם בבסיסים אחרים שאני לא באמת יודע איך להעביר, לא תמיד אני מוצא שם אנשים כי אני בלו"ז שונה משל כולם בבסיס שלי או שאני בבסיסים אחרים שאני לא מכיר. ועוד משהו זה כל ההנפצות של בסיס סגור שבאמת אין לי כוח לזה וזה לא בשבילי אני חייל טוב אני לא עושה בעיות אז למה אני צריך להרגיש כמו בטירונות עם כל המסדרים האלה, אולי כדאי לי לעבור ליומיות לנצל יותר טוב את הזמן ופחות להתעסק בשטויות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"