יכולה להתקבל לעבודה שתכניס לי יותר כסף אבל טוב לי בעבודה הנוכחית, מה לעשות?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-28/10/22 בשעה 11:03

היי
עכשיו אני עובדת בחנות שמקבלת בה בחודש 5000 שזה כלום כסף אבל טוב לי שם ואני הכרתי חברה טובה לעבודה אבל הכסף לא מספיק לי. השבוע קבעו לי ראיון לעבודה שמרוויחה בה יותר כסף במאפיה כזאת שהיא גם מועדפת ואני לא יודעת אם לעבור או לא. בצד אחד זה יור כסף מצד שני סבבה בעבודה עכשיו אבל אין בזה כסף ועד שאני מתחברת לאנשים, עד שמבינים מי אני זה לוקח זמן. ואני גם טסה בינואר לשלושה שבועות תאילנד אז גם יכול להיות שהעבודה שיש לי ראיון אליה תמשיך איתי גם אחרי תאילנד אז גם אם אני עוברת תיהיה לי עבודה מובטחת לאחרי תאילנד. אני לא יודעת אם לעבור. מצד אחד כסף מצד שני טוב לי חברתית בעבודה של עכשיו. אני בטראומה מהעבודה הקודמת שעבדתי במוקד ובמצב הנפשי שלי לא היה לי טוב שם

מה לעשות?

תשארי איפה שאת

תעברי לעבודה השניה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"