אהלן אנשים לפניי שאני כותב את זה אשמח אם כל אחד לפניי שיכתבו את התגובה יחשוב האם התגובה שלו תקדם/ תלמד אותי משהו אחרת חבל על הזמן שלו.
ועכשיו לשאלה שלי: אני עתודאי באחת מהאוניברסיטאות בפריפריה בעוד שהמשפחה שלי גרה במרכז לעתודה יצאתי מתוך שירות קרבי וקשריי עם ההורים שלי סובלים ממורדות לעיתים תכופות.
כאשר שירתתי בקרבי והייתי חוזר הביתה פעם באף פעם רבתי עם ההורים שלי על מספר דברים (בין אם זה העובדה שאני קרבי [הם לא התלהבו מזה] ובין עם זה סתם על דברים שקרו כשלא הייתי) לאחר שנפלתי מקרבי הוריי ואני רבנו על המשך שירותי וכשנשברתי הרחב הגעתי לעתודה בסמסטר האחרון לא השקעתי כלל אך לקראת סוף הסמסטר התחלתי להתאהב באוניברסיטה ועכשיו אני אוהב את שירותי בגלל אי השקעתי נכשלתי ב2 מתוך חמישה קורסים שלקחתי ועכשיו אני וההורים שלי בריב כאסח סביב זה כבר כמעט חודש אני לוקח דירה במעונות אך חוזר כל סופש ולאחרונה חשבתי לא לחזור בכלל בסופשים כמובן בהדרגה.
האם אתם חושבים שזה רעיון טוב?
חשוב לציין שגם בתיכון רבתי איתם מלא ואני די רוצה לעזוב את הבית.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות