גיליתי ששיקרה לי על העבר הזוגי שלה וזה פגע לי באמון, להגיד לה על זה משהו?

אנונימי בן 24 | כתב את השאלה ב-02/11/22 בשעה 15:53

יש לי חברה שנה וחצי אני ממש אוהב אותה המשפחה שלי אוהבים אותה וככה הפוך , אבל כל הקשר היה מישהו שהיה אובססיבי כל הזמן בודק מההאיתה נכנס לאנסטגרם שלה ונכנס גם לשלי עכשיו שאלתי למה הוא כככה ואמרה שהוא רצה אותה והיא הייתה מסננת אותו כל הזמן ממשהו שראיתי בעיינים , ואמרה לי שלפני הייתה בתולה וגם היה לה חבר שנה ולא עשו כלום אק נגיעות וכאלה ,ואז ראיתי שהבחור האובססיבי נכנס שוב אלייה אחרי שנה ,כבר פה התחלתי להרגיש טיפש אמרתי לא יכול להיות שלא היה כלום אני חושב ששיקרה לי אני אבדוק לה בטלפון , בדקתי לה בטלפון מסתבר שכן היה בינהם משהו לפני שנהיינו הייחד היה בינהם סקס יבש , עכשיו לא אכפת לי זה בעבר רק היא תמיד אמרה לי לא היה כלום אפילו לא היה לו יכולת הוא חופר לי אחרי שגיליתי את זה אני חושב אולי היא שיקרה לי שהיא בתולה כי בכל זאת היה לה חבר שנה , עכשיו השקר הזה הכניס אותי למחשבות של מה עוד היא שיקרה לי אני יודע שמרגע שנהיינו בייחד היא לא עשתה שטויות בוודאות אבל השקר הזה פגע לי באמון שלי מבחינת זה שאניכבר לא חושב שאני הראשון , וכולי מחשבות עכשיו אני לא יודע אם להגיד לה את זה או לא , שתסביר לי למה שיקרה הרי זה היה בעבר לא אכפת לי כולם עשו דברים , היא הייתה אומרת לי שההרמה שהיא הגיעה איתי היא לא הגיעה עם אף אחד אחר ועכשיו אני במצב של מחשבות לא יודע מה לעשות