רע לי בבסיס ובתפקיד, אם אני אגיד את זה לקב״ן הוא יכול לעזור לי לעבור לבסיס פתוח?

מתן בן 18 | כתב את השאלה ב-01/12/22 בשעה 13:52

היי אני משק שלישות ביחידה מיוחדת, בסיס סגור כמובן. אני נמצא בבעיה קשה ואני לא יודע מה לעשות.
העבודה שוחקת, היא מהבוקר עד הערב וההפסקות היחידות הם של הארוחות, כל לילה קשה לי לישון כי אני חושב על היום שלמחרת ואז אני קם עייף מדי, יש פה תורנויות בכמות גדולה של חמש פעמים בחודש, יש פעמים שאני הולך לשירותים כדי לשבת ופשוט לבכות, אני רק עצוב כל הזמן ואני לא מתחבר לאנשים כאן, כל סוף יום אני הולך לחדר ולא יוצא ממנו, אני מרגיש דיכאוני וכל דבר רק גורם לי להתגעגע לבית.
השאלה שלי היא אם אני אלך לקב"ן ואני אגיד לו את כל זה הוא יוכל לעזור לי לצאץ מהבסיס הזה לבסיס פתוח? ולהקל עליי ?
תודה למי שעונה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"