יש לי חברה שלפני שנה וחצי פחות או יותר התחברתי איתה.
לא ממש היינו ביחד בהפסקות, כי לה יש חברות משלה ולי יש חברות משלי, אבל תמיד היינו ניפגשות אחר הצהריים.
מי שיזמה את הפגישות הייתה בדרך כלל היא. היא תמיד רצתה שאני אבוא אליה.
לפני פחות משנה היא התחילה כל הזמן ליזום שאני אבוא אליה, וזה הגיע לכמעט כל יום.
עכשיו אני מרגישה דיי אשמה ומגעילה שאני כותבת את זה ומה שאני חושבת עליה, אבל אם אני רוצה להיות כנה עם עצמי, אני אכתוב כאן שנמאס לי ממנה.
היא מדברת על נושאים שלא כל כך מעניינים אותי. יש לה חוש הומור מוזר, היא מספרת לי בדיחות על דברים שאני לא מבינה בהם, והיא יכולה להיות מוזרה לפעמים.
היא לא חברה מגעילה, אבל אחרי כל יום שאני ראיתי אותה, גם בבית ספר, גם אחר צהריים, זה פשוט נמאס. מישהו מבין? אני מרגישה מגעילה שאני רוצה להתרחק ממנה (זה מה שאני מנסה לעשות עכשיו), כי אני קראתי בכל מיני מקומות שיש בנות שחברות שלהן מתרחקות מהן וכולם עונים להן "עזבי אותה, אם היא מתרחקת ממך היא לא חברה אמיתית".
חברות אחרות שלי אומרות שמה שאני עושה זה בסדר, אני לא חייבת להיות חברה שלה אם אני לא רוצה, במיוחד אם לא כיף לי איתה.
האמת שגם אף פעם לא ממש היה לי כיף איתה. פעם לא היה לי משעמם איתה, אבל לא כיף במיוחד. עכשיו גם משעמם לי איתה (כי נהגתי להיפגש איתה כל הזמן הרי).
אני לא לגמרי מתחרטת שאני התחברתי איתה מלכתחילה, אני פשוט מתחרטת שהיא הייתה יחסית קרובה. עכשיו אנחנו גם בקושי ניפגשות בגלל ההתרחקות שלי.
עכשיו לשאלה שלי.
מה שאני עושה זה בסדר? או שאני בן אדם מסריח ומגעיל? כי יש משהו במה שחברות שלי אומרות, אבל אני לא יודעת. ואני לא הולכת לדבר איתה על החברות שלנו, כי אני לא רוצה לפגוע בה, וגם כי אין לי אומץ לעשות דבר כזה.
למרות שאני מקווה שתגידו לי שמה שאני עושה זה נכון ושחברות שלי גם צודקות, אני באמת רוצה שתגידו לי את דעתכם הכנה, אם אני יוצאת מגעילה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות