קיבלתי כל מיני שוברים מחברים ומהעבודה למסעדות שף. בהתחלה כזה התלהבתי ושמחתי, אבל אני מרגישה שזה קצת פאדיחה רצח לשלם במסעדה מפונפנת עם גיפט קארד כזה. קצת אווירה של קופון, אפילו שזה לא בדיוק אותו דבר...
מישהו התנסה בזה פעם? איך זה הולך?
מפחדת גם שאם אני אגיד את זה בתחילת הארוחה אז כזה יסתכלו עלינו כשולחן של קמצניות למשל. וגם בסוף אז כזה כל התדמית שלנו יורדת פתאום ושאנשים מסביב ישמעו ויצחקו.
מתלבטת אם למכור/להעביר הלאה את התלושים ולוותר על כל התענוג המפוקפק.
אשמח לעזרה מה לעשות...
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות