מרגישה שלא הצלחתי להשתלב חברתית ומבאס אותי שלא אכיר חברים לחיים, מה לעשות?

אאאאהה בת 18 | כתבה את השאלה ב-10/04/23 בשעה 10:59

היי
אז בנתיים אני פחות מחודש בצבא ואני כבר סיימתי טירונות והתחלתי קורס
הטירונות והקורס שלי באותו מקום וזה אותן בנות
הבעיה שאני לא מרגישה שהצלחתי להשתלב שם חברתית
לכולן כבר יש את החבורה הקרובה שלהן או את הסביבה שלהן
וכאילו גם לי יש בנות כבר שדיברנו והתחברנו, אבל זה לא משהו משמעותי שוואלה אני חושבת שזה ימשיך בחוץ, או משהו ממש ממש עמוק שאנחנו כל היום ביחד ויושבות ביחד בחד"א וזה.
אני לא יודעת איך להתקרב לרמה כזו.
כאילו יש את הקבוצה המסוימת של הבנות שאני מדברת איתן ואפילו הולכת איתן למקומות אבל בסופו של דבר הן יעדיפו תמיד מישהי אחרת. אני לא עדיפות ראשונה אף פעם של אף אחת.
פשוט מבאס אותי כי תמיד אומרים שבטירונות מכירים חברים לכל החיים ומה אני אהיה חריגה?
בטירונות זה לא שלא דיברתי וניסיתי להתחבר אבל הייתי יותר מכונסת בעצמי כי התמודדתי עם המון קשיי הסתגלות, המון בכי כמעט כל יום וכו
כרגע אני כבר יותר התרגלתי למערכת ומנסה עכשיו לתקן
מה לעשות?
לא קורס ארוך אבל מבאס

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"