אחותי מתנהגת אליי מגעיל והיא לוקחת לי את החשק להיות אצל ההורים, מה הייתם עושים?

לירון בת 28 | כתבה את השאלה ב-16/04/23 בשעה 10:35

ככה אני בת 28 אחות בכורה. תמיד הייתי האחות הכי מושלמת בעולם לאחים שלי בכל המובנים.
יש לי עוד אחות צמודה אלי ושתינו סוג של בכורות יחד למלא קטנים בעל מיני גילאים.
תמיד כיבדו אותנו בבית ובאמת שהיה לי הכי כיף שם בעולם. עד שלפני שש שנים פתאום אחות שקטנה ממני בתשע שנים התחילה להתנהג מסריח ואין לי מקום לפרט כאן .. כלפיי .. בהתחלה התעלמתי כי אהבתי אותה מאוד עד שעלה לי והתחלתי להגיב חזרה
ושוב מעולם אבל מעולם עד אותה נקודה לא רבתי עם האחים שלי זה היה נראה לי הזוי (אני ואחותי הצמודות היינו רבות וכל השאר קטנים מאיתנו בהרבה ) זה הכניס אותי לפינה קשה בבית היא באמת לקחה לי את החשק להיות שם.. גם באותו שלב אני הרבה הייתי בחוץ בעבודה אז היא היתה עוזרת לאמא שלי ודי מפקדת על השאר.. היום אני בקושי מגיעה הביתה בגללה
נגעלת ממש לראות אותה.. היא סוג של לקחה את המקום הבטוח בבית..
בדיוק לפני שנה ביטלתי חתונה והיא התחתנה ככה מהרגע להרגע חודש אחרי שביטלתי בלי אפילו טיפת מצפון… אני כבר הספקתי להתחתן מאז וגם בחתונה שלי היא ישבה כל הערב בסוויטה שליייייי ו שנכנסתי לשם אני שומעת אותה אומרת לאחת האחיות הצמודות אליה מתי החרא הזה מסתיים וברור שצעקתי עליה ובערב החתונה שלי היא גרמה לי לעוגמת נפש.
עכשיו ככה בכללי אני לא בנאדם שסופר אנשים
אני אישית בנאדם מאוד טוב שמאוד מכבד
ומי שלא אני מתרחקת ממנו
רק מה שהיא לצערי משפחה והיא תקועה כמו עצם
היא יום יום אצל ההורים שלי
ועם האחיות שלי
ככה שלי לא ממש בא להגיע לשם
מה אתם הייתם עושים ???

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"