היי, אז מעשה שהיה כך היה. אני חייל בן 20, עשיתי שבת שמירות ושובצתי יחד עם איזו בחורה. מהרגע שראיתי את הבחורה ידעתי שיש לי רגשות כלפיה, בעיקרון אני חושב שאני נראה דיי סבבה, עיניים ירוקות, מטר שמונים+, רזה עם בלורית קיצור לא בא להשוויץ (או אולי כן P:, סתם חחח) הבעיה היא שאני דתי והיא קיבוצניקית חילוניה.
בלילה שאחרי השמירה לא הצלחתי לישון כי חשבתי עליה כל הזמן, עם כל זה שאני דתי ואין לי ניסיון עם בנות יותר מדי, זאת לא הפעם הראשונה שאני רואה בנות אבל זאת הפעם הראשונה שדבר כזה קורה לי. אז לא הצלחתי לישון ולא לאכול ורק חשבתי עליה כל הלילה בציפייה לשמירה שלמחורת. במהלך השבת דיברתי איתה דיי הרבה ונפגשנו גם מחוץ לשמירות, אכלנו ביחד וניסיתי לרמוז לה כמה פעמים שאני רוצה להתחיל איתה (לא משהו מובהק מדי). כשנגמרה השבת שאלתי אותה אם יש לה 5 דקות לדבר, היא אמרה שכן. לקחתי אותה לאיזה ספסל ואז אמרתי לה שהיה לי ממש נחמד השבת, אמרתי לה שאני רוצה להיות ישיר במה שאני עומד להגיד ואז נתקעתי לאיזה שתי דקות ופשוט אמרתי שאשמח לשמור על קשר, היא אמרה שאפשר מדי פעם לומר שלום כשרואים אחד את השני בבסיס ואמרתי שאני חושב שזה לא נחשב ממש לקשר, קיצור לא הצלחתי להגיד באופן ישיר שאני רוצה לצאת איתה או משהו.
במהלך היום שלמחורת כשהיה צריך להחזיר את הנשקים - ראיתי אותה וניסיתי לדבר איתה אבל היה נראה כאילו היא מתעלמת מעצם קיומי ורק אחרי שהחזירה את הנשק והתרחקה קצת היא הסתובבה לרגע, עשתה להתראות עם היד והמשיכה. אני מנסה להבין אבל לא מצליח למה היא התעלמה?? איך שאני רואה את זה - הייתה לנו כימיה ממש טובה ואני פשוט אוכל את עצמי ולא מפסיק לחשוב עליה. מישהו יכול להסביר לי אולי למה היא התעלמה? זה משהו שבנות עושות הרבה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות