ג׳ובניק ומתכוון לנסות להגיע לסיירות כי זה תמיד מה שרציתי,ידרש ממני לוותר על התש?

בדויי בן 19 | כתב את השאלה ב-24/05/23 בשעה 15:34

שלום, המצב שלי קצת מסובך

בעיקרון יש לי תש 7 בגלל בעיות מסויימות אז אני משרת בג'וב קרוב לבית בחיל האווירה והתגייסתי לפני חודשיים, עוד לא סיימתי טירונות עקב פציעה -שלא- תוריד לי פרופיל וברגע זה אני מתכונן לנסות להגיע לסיירות כי מתמיד תכננתי לשרת בקרבי/קומנדו/סיירת אבל עקב נסיבות בבית לא התאפשר לי עד כה ולא ביצעתי יומס, האם אני יכול לבקש במצב הזה כל גיבוש או יומס? האם יידרש ממני לוותר על התש או לעבור חיל עוד לפני היומס?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

טרם נכתבו עצות לבדויי, כתיבת עצה כעת

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"