מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 368206
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

כשאני מנקה את השיש לא נשאר עליו אקונומיקה? זה מסוכן אם מכינים שם שוב אוכל?

עדי בת 18 | כתבה את השאלה ב-30/05/23 בשעה 13:08

אחרי שאני מבשלת אני משפריצה קצת נוזל ניקוי רב תכליתי על השיש ומנגבת עם סמרטוט שוטפת במים ואז מנגבת שוב. השאלה אם לא נשאר חומר ניקוי (אקונומיקה) על השיש כי השתמשתי באותו סמרטוט ואם זה עלול להיות מסוכן לבריאות אם מכינים עליו עוד פעם אוכל?

עדכון מעדי, שואלת השאלה 2023-05-30 20:18:20

רק רוצה לעדכן שאני לא יכולה להשתמש בקרש חיתוך כי אני מכינה בצק וצריך משטח גדול כמו שיש.
שמור עדכון
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות