טוב אז כמו שבטח הבנתם מהכותרת, עוד בערך חודש בא חבר ילדות שלי לביקור בארץ. הוא והמשפחה שלו גרים בחו"ל כבר שנים, והוא עכשיו גר בעיר באירופה ולומד באוניברסיטה (מן הסתם לא עשה צבא).
אנחנו מדברים מדי פעם באינסטגרם וזה אבל ממש התקרבנו בשנה שעברה שהוא בא, אבל אז נפגשנו רק פעם - פעמיים.
הוא בא לחודשיים ואני החבר היחיד שלו בישראל חוץ מהמשפחה, ככה שמצופה ממני להסתובב איתו ולהפגש איתו הרבה. ואין לי בעיה עם זה פשוט אני לא יודע מה לעשות.
בכללי ניתקתי קשר עם רוב החברים שלי ואני או עובד על עסק באינטרנט רוב היום שלי, או משלים בגרויות או מתכונן לגיוס בחורף (עוד אין לי תפקיד). אז ככה שאתם מבינים בטח שהחיים שלי די משעממים למי שבא מבחוץ. בשבילי זה מעניין, אבל בשבילו כנראה שפחות. אז אין לי מושג מה לעשות איתו. אני לא יוצא למסיבות, לא הולך לים או לטיולים ולא כלום. גם אני לא רוצה. כיף לי לעבוד.
גם חברה שלו שהיא לא ישראלית אמורה לבוא איתו לחודש אחד מהשניים ככה שגם לזה צריך למצוא פיתרון.
מה לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות