לה נאבדה המיניות לגמרי ואצלי הסקס זה משהו מאוד בסיסי שאני חייב, מה לעשות?

מתוסכל בן 39 | כתב את השאלה ב-11/07/23 בשעה 16:39

אני מתוסכל בן 39, מאוהב קשה באשתי, ואבא גאה ומאושר לילדי. אבל מתוסכל בקטע אחר בתחום המיני.
כשהתחתננו, היה סקס מטורף ומספק מעל ומעבר. אך זה החזיק חצי שנה. אז התחילו לה כאבים, וחרדות. אחרי כל לידה ירד לה החשק עוד קצת. כל אירוע כזה ואף שיחה על הנושא הכניס לה חרדות בנוגע ליכולת שלה להתענג, להרטיב ולרצות בכלל סקס.
בהמשך היית צריכה לעבור ניתוחים למיניהם שהובילו לכריתת השחלות, שדפק את המסמר האחרון בארון הקבורה של המיניות שלה.
באחת השיחות האחרונות אף אמרה שהיא עוד מנסה לשכב איתי כי היא אוהבת אותי ולה זה כלל לא חסר.
אני ההיפך הגמור! אני מאונן כל יום, לפעמים יותר, רק כדי להישאר שפוי, וזה ממש לא עוזר שהיא נראת מעולה!
היא אישה מהממת, ואני אוהב אותה עד כאב. מצד שני אני מרגיש שסקס זה צורך בסיסי אצלי.
הצילו! מה אני עושה?!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"