הבוס התעצבן בגלל שיצאתי מהקבוצה בווטצאפ, הם חופרים!

סיגלית בת 37 | כתבה את השאלה ב-04/08/14 בשעה 02:29

היי, אני עובדת כבר 7 שנים במשרד פרסום כלשהו במרכז הארץ
מדובר במשרד פרסום די ידוע שצברתי שם ותק, ניסיון ושם טוב
הגיעה אלינו עובדת חדשה שהחליטה שהיא "מגבשת" את העובדים
מכירים את האנשים האלה? שהכל אצלם שלווה, גיבוש? אחווה? הודו? בקיצור זאת היא...

אז היא פתחה ווטצאפ, צרפה את כל העובדים וכמובן את הבוס הגדול
וכל בוקר אני צריכה לפתוח עם הבוקר טוב שלה, וכל ערב אני צריכה לסיים עם הלילה טוב שלה. וכמובן אחרי שהיא שולחת הודעה אז כולם עונים ומגיבים אחד לשני ויוצרים שיחה כזאתי שלא נגמרת...

הקבוצה הזאת לא בשבילי... זה מטריד אותי בשעות-לא-שעות... והחלטתי לעשות מעשה ופשוט לצאת מהקבוצה.
והיום, כשהגעתי לעבודה פתאום כולם התחילו לעשות לי פרצופים שזה לא יפה... ואפילו הבוס התחיל להגיד לי שזה לא בסדר, ושזה שאני ותיקה לא אומר שאני יכולה להרשות לעצמי דברים כאלה שפוגעים באנשים....

נו באמת??? ממתי קבוצה בווטצאפ נהיה חלק מחוזה העבודה? ואיך נהיה שכולם לקחו את היציאה שלי מהקבוצה בכזאת רגישות?
הבוס מצפה ממני לבקש לחזור לקבוצה, ובאמת שלא בא לי, רוצה לעבוד בשעות העבודה שלי ולהגיע הביתה ולהתנתק מהכל... מה לעשות עכשיו?

עדכון מסיגלית, שואלת השאלה 2014-08-04 02:38:07

ראיתי שכבר הגיבו לי להשתיק את הקבוצה,
מכירה את האפשרות, עשיתי זאת
זה לא עוזר, עדיין המנורה דלוקה על הודעות חדשות, ועדיין כל פעם שאני נוגעת בטלפון זה קופץ לי, לא רוצה להשתיק, לא רוצה להיות שם יותר!!!
שמור עדכון

מה לעשות?

לחזור לקבוצה

לא לחזור לקבוצה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"