למה גברים שונאים גולד דיגריות מוצהרות?

דריה בת 27 | כתבה את השאלה ב-15/07/23 בשעה 16:35

האמת שזה נושא שקצת מוזר לדבר עליו כי לרוב המילה גולד דיגרנית באה באופן שלילי.
אבל האמת שאני כזו, אני גולד דיגרית.
אני רוצה לחיות עם גבר עשיר.
אני לא מסתירה את זה ובאתרי הכרויות כותבת את זה באופן מוצהר.
אני מבינה שאני צריכה להתפשר על דברים אחרים כמו מראה וכו ולכן אני מחפשת מישהו בגילאי 35 ומעלה.
אני יודעת שנדיר מאוד למצוא מישהו בן גילי שמרוויח סכום גבוהה ולכן אני אפילו לא מנסה.
הבעיה מתחילה בהודעות השנאה שאני מקבלת באתרי היכרויות ובדייטים.
גברים באתרי היכרויות משפילים אותי וגברים במציאות כשאני אומרת להם שאני מחפשת מישהו עשיר נרתעים ממני.
אני יכולה לשקר ולהגיד שאני מחפשת אהבה וכך יצא שהאהבה שלי הוא לגבר ב10 פלוס שנה מבוגר ממני וכך יצא שהוא גם עשיר אבל זה מרגיש לי שקר.
מצד שני אני רואה הרבה אנשים שלא מתחתנים מאהבה ואף אחד לא שופט אותם.
תסתכלו מסביבכם, כמה זוגות אוהבים באמת יש? באמת אבל.
בלי בגידות ובלי אמירות של "היא עושה לי את המוות" ו"אני שונאת אותו".
זוגות ששוכבים פעם בחודש.
עם זאת לאף אחד לא מפריע, כולם יושבים בבועות שלהם והעיקר שהם נשואים מאהבה שנגמרה לפני כמה שנים טובות.
בקיצור, באמת אני שואלת.
למה גברים שונאים גולד דיגריות שמצהירות את הכוונות שלהן?
עדיף להסתיר?