מתחיל ללמוד במכללת עמק יזרעאל, איפה עדיף לגור בעפולה או מגדל העמק?

אנונימי בן 24 | כתב את השאלה ב-14/08/23 בשעה 18:27

אני עוד מעט מתחיל ללמוד במכללת עמק יזרעאל
ואני מחפש באזור דירה להשכרה
ואני מתלבט בין 2 מקומות שבהם מצאתי דירות שנכנסות בתקציב שלי ושני המקומות במרחק של 10 ק"מ מהמכללה

המקום הראשון שבדקתי שכונת גבעת המורה בעפולה
והמקום השני שכונת התימורים במגדל העמק

לא כ"כ מכיר את המקומות האלה אבל לפי תמונות שראיתי נראה שהשכונות במצב לא הכי טוב
לסביבה מוזנחת אני כבר רגיל כי גדלתי בשכונה לא פחות מוזנחת

אבל לגבי האוכלוסיה אי אפשר כ"כ לדעת ואל זה אני לא מוכן להתפשר גדלתי בסביבה עם אולוסיה
מאוד בעייתית : קריוקי כל לילה ,ריבים צרחות נרקומנים ו... ואני לא רוצה "שידור חוזר" של השכונה שבה גדלתי

אני לא מכיר אנשים מהמקומות האלה ואי אפשר כ"כ לדעת מה באמת קורה במקום מפעם או פעמיים שאני אבוא לראות את השכונה
אז בגלל זה אני שואל כאן מאנשים שגרים ב1 מהמקומות האלה או גרו בעבר . מה המצב שם מבחינת פשע , רעש , אווירה ו... ?
ואיזה אוכלוסיה יש שם ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "