נפרדה ממני אחרי שנה וחצי של אהבה אינסופית ואני בהלם טוטאלי, מה כדאי לי לעשות?

גל בן 22 | כתב את השאלה ב-17/08/23 בשעה 16:38

היי, אז היינו ביחד שנה ו4 חודשים. הייתה בינינו אהבה מדהימה והיא הייתה האהבה הראשונה שלי. זה היה קשר מרחוק מכיוון שאני מהצפון והיא מהמרכז אבל עשיתי הכל כדי לא להחסיר לה כלום ממה שהיא רצתה ונתתי לה באמת הכל ומעבר לזה. היא הייתה האהבה הכי גדולה שלי, החברה הכי טובה שלי וכל יום היא הייתה ההודעה הראשונה והאחרונה שהייתי שולח והיינו מדברים כל יום כל היום. גם בשבוע שעבר היא דיברה איתי רגיל כל השבוע כולל היום של הפרידה עם שיחות בוואצאפ, שלחה לי מלא סירטונים מצחיקים בטיקטוק והכל. פתאום ב8 בערב היא התקשרה אליי בוידאו ואמרה לי שהיא צריכה זמן לעצמה בגלל שיכולנו להיפגש רק בסופשים. היא אמרה לי שהיא עדיין אוהבת אותי והייתי חבר מושלם ולא עשיתי שום דבר לא נכון ולא היה משהו שיכולתי לעשות בשביל למנוע את זה אבל אני לא רוצה להיפרד ממנה בחיים. ניסיתי לדבר איתה אחר כך אבל זה רק עיצבן אותה. ניסיתי לדבר גם עם מישהי מהמשפחה שלה אבל זה מאוד עיצבן אותה. אני כבר לא יכול לאכול, מקבל התקפים של בהלה, הרגשה תמידה שאני הולך להקיא ולא מפסיק לבכות. חשבתי לדבר איתה עוד שבוע ולנסות לפתור את העניינים, אם לא יצליח אז אצטרך לוותר עליה. שתינו שכבר היינו בשתי חופשות בחו"ל ביחד כולל אחת עם המשפחה שלי, הייתי בחתונה של אחותה, זה היה מערכת יחסים הכי קרובה שיש ואני עכשיו בהלם טוטאלי. רציתי עזרה לבדוק אם מישהו יכול לעזור לי מה כדאי לעשות.
תודה לכולם.

מה כדאי לי לעשות

להילחם עליה

לנסות להמשיך הלאה

לתת לה את הזמן שלה ולחכות