חברה שלי סיפרה לי שידיד שמבוגר ממנה נגע בה ונשבר לי הלב שבגדה בי, להיפרד ממנה?

ציקו בן 19 | כתב את השאלה ב-18/09/23 בשעה 17:46

שלום לכולם אני עם חברה שלי כבר שנה היא מדהימה ומיוחדת והיה לנו את הקשר הכי טוב שיש עכשיו יש לה איזה ידיד מבוגר ממנו בעשר שנים
אנחנו 18 ו19 והיא הרגישה שהוא כמו אח גדול ככה היא אמרה לי
אתמול היא סיפרה לי שבבוקר הוא קרא לה אליו לבית היא באה בלי כוונה רעה והוא אמר לה בואי שבי על המיטה ואחר כך שכבי לידי והיא באה והוא נישק אותה נשיקה יבשה היא אמרה לו זה לא מתאים יש לי חבר ואז הוא המשיך ונגע לה בחזה וגם למטה וזה התמשך בערך 10 דקות ואז היא התעשתה והלכה עכשיו היא סיפרה לי את זה נשבר לי הלב כי תכננו להתחתן והיא הייתה כל החיים שלי וגם שנינו הכרנו בתולים ואני לא יודע מה לעשות אם להיפרד ממנה או לא כי באמת היא כל החיים שלי ועוד משהו איך אני נרגע אני מרגיש שכל העולם שלי נהרס ונהרסו לי החיים ואני לא יודע מה לעשות אשמח אם תעזרו לי אני שבור אני גם ממש תלותי בה

עדכון מציקו, שואל השאלה 2023-09-18 19:33:29

שכחתי להוסיף שהיא גם נסעה איתו ברכב פעם עם חברה לעיר אחרת ושיקרה לי שזה חבר שלה ותפסתי אותה בעוד כמה שקרים ודברים וגם שהיא ידעה שזה לא בסדר שהיא הולכת אליו ובכל זאת הלכה
וגם בזמן האחרון נהיו לה הרבה ידידים וכאלה
שמור עדכון