חבר טוב כתב לי שהוא מאוהב בי בצחוק ולפעמים זורק הערות ונוגע בי, למה הוא מתכוון?

אוראל בן 30 | כתב את השאלה ב-21/09/23 בשעה 20:06

אז ככה יש לי חבר ממש טוב שאנחנו מכירים עוד מבית הספר , אני סטרייט עם בת זוג. והוא גם סטרייט רווק בן 28,
עכשיו הוא לא יודע שאני חושב עליו בקטע מיני גם והוא סטרייט כזה ולא אחד שחושף רגשות הוא כתב שהוא מאוהב בי בצחוק ולא דיברנו על זה לא רוצה להרוס את הקשר,
לפני כמה ימים היינו במלתחות ושמתי מה שהוא הסתכל לי על איבר המין ושאל אותי אם איזה מכונה אני מתגלח יש פעמים שהוא סתם זורק לי הערות כאלה בצחוק של ״להעמיס אותי״ וכאלה ואני בתגובה צוחק או אומר לו שתוק שתוק , לפעמים הוא גם סתם דופק לי כאפה על התחת או פליק כזה במכנס מקדימה , והכל בטענ של צחוק , לא הייתה לו זוגיות רצינית במהלך השנים וגם הניסיון המיני לא ממש הרבה , השאלה שלי למה הוא זורק לי הערות כאלו האם זה קטע כזה של צחוק או רציני אני לא מצליח להבין כבר מה הוא מתכוון האם הוא רוצה ממני משהו או שזה סתם בקטע של משחק, תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"