היי, אתמול קרצפתי את הכיור במטבח עם אקונימיקה ושטפתי קצת. הייתה לי סתימה קטנה בכיור אז המים עלו קצת ובסוף ירדו. אחרי בערך 30 דק פתחתי קצת את הברז וסיננתי פסטה בכיור והנחתי את הפסטה בתוך הכיור והמים עלו ונגעו בתחתית של המסננת, כנראה הגיעו לפסטה למטה. שטפתי את הפסטה אבל אני חוששת שהייתה אקונומיקה בפסטה. אכלתי את האוכל אתמול בשעה 20:00 , עוד מעט עוברים 24 שעות. יש סימפטומים שאני צריכה להשים לב אליהם? יש לי קצת כאבי גרון אבל אני לא בטוחה שזה מהאקונומיקה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות