הילד לא מוצא זוגיות ועבודה ולא יוצא לנו מהבית, איבדנו כבר תקווה, יש פתרון?

מיכאל בן 50 | כתב את השאלה ב-26/10/23 בשעה 13:59

שלום לכולם.
הילד שלי בן 30 והוא עדיין בלי זוגיות. אפילו לא היה במערכת יחסים אחת בחיים שלו.

אני ואשתי כבר איבדנו תקווה. הוא גר אצלנו בבית בטענה שהוא בדיכאון והוא לא יכול לעבוד.

שאלנו אותו למה אין זוגיות, והוא טוען שאף אחת לא מעוניינת. הוא לא מפסיק לתרץ תירוצים על בנות ישראל היפות והחמות שלנו. כל הזמן אותו תירוץ בנוסח שונה ''הן חיות בסרט שמגיע להן שחקן הולוודי'' ''יש להן רשימת דרישות אינסופית'' ''עושות לך טובה ששמות לב לקיום שלך''

אני אולי קצת זקן, אבל קשה לי להאמין שהוא מנסה להיכנס לקשר כל כך הרבה זמן ולא הולך לו. די כבר!! הגיע לנו עד כאן! אנחנו רוצים להעיף אותו קיבינימט מהבית!
מאז שהוא פתח מסעדה ולא הלך לו והוא סגר הוא נשאר עם הר של חובות,
אנחנו נושאים בנטל ומשלמים עליו בינתיים.

אשתי רבה איתו כל היום שיצא מהמערה שלו ויזיז תתחת העצל שלו למצוא עבודה.
אבל עכשיו, הוא חי תחת קורת הגג שלנו, מטייל כל היום בין החדר למטבח לשירותים.
אנחנו כבר עובדי עצות. בגיל הזה הוא כבר היה אמור להיות עם אישה וילדים וקריירה
היחיד שיכול לעזור לו זה הוא עצמו כרגע, אנחנו יכולים לתמוך, אנחנו יכולים לייעץ, אבל הוא כבר בן 30, לא 16. הבת שלי כבר נשואה פלוס 3 ולא היה לה שום בעיה בלמצוא זוגיות ולבנות לעצמה קריירה.

עדכון ממיכאל, שואל השאלה 2023-10-27 16:09:18

כל האנשים כאן שהם בצד שלו אל תרחמו עליו בשום אופן! הילד קיבל כל מה שהוא צריך כדי להתפתח בחיים ולבנות את עצמו. גם שהוא בשעת משבר אנחנו תמיד נתנו ועדיין נותנים עזרה (עובדה שהוא חי אצלנו חצי שנה) אז זה לא החינוך שלנו, זה לא ההתנהגות שלנו,
זה בעיה שלו ב-ל-ב-ד שרק הוא יכול לפתור אותה. אנחנו נותנים את כל התמיכה האפשרית. אז להשמיץ אותי בתגובות רק כי אני הורה מתוסכל שרוצה שיהיה לילד שלו טוב, זה לא בא בחשבון.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"