סיפרנו לילדים על הריון והילדה הגדולה לקחה את זה קשה והיא בדיכאון, איך לעזור לה?

אבא בן 43 | כתב את השאלה ב-20/11/23 בשעה 20:02

אני אבא לשלושה ילדים בת 13, בת 10 ובן 7. לפני 7 שנים כשהקטן היה בן חצי שנה אשתי הראשונה נפטרה מוות פתאומי מהתקף לב. את אשתי הנוכחית הכרתי לפני 4 שנים, כעבור שנתיים התחתנו ולאחרונה היא נכנסה להריון תאומים.
לפני שבועיים בערך סיפרנו לילדים על ההריון והילדה הגדולה לקחה את זה קשה, ביומיים הראשונים היו הרבה שאלות של לחץ ובלבול ומאז היא פשוט בדיכאון, כמעט לא מתקשרת איתנו ועם אחים שלה, כמעט לא יוצאת מהחדר, כמעט לא נפגשת עם חברות ולפי מה שהבנתי מהמורה שלה היא הרבה פחות פעילה בבית ספר.
אני מבין את הקושי שלה, קבלה של אחד חדש היא הרבה פעמיים דבר קשה, ובנוסף הזכרונות שיש לה מאמא שלה, חשוב לציין שהיא דווקא ממש שמחה בחתונה שלי ושל אשתי הנוכחית, ובנוסף המצב של המלחמה, למרות שהוא כמעט ולא נוכח בבית אבל היא בגיל שהיא מודעת וכן יש לו השפעה.
למרות שאני מבין את כל הקשיים שלה קשה לי לעזור לה, אני לא יודע אם להפנות אותה לפסיכולוג, לתת לה עוד זמן ורק אז להפנות לפסיכולוג, לא לעשות כלום ולתת לזמן לעשות את שלו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"