יוצא עם מישהי בגילי ויש בה כל מה שרציתי אבל הלייף סטייל שלה לא בשבילי, מה לעשות?

QLOXZPP בן 24 | כתב את השאלה ב-19/12/23 בשעה 14:13

היי אני כבר לא בזוגיות חודש שאני והאקסית היינו ביחד 4 שנים עכשיו אני הכרתי מישהי באינסטגרם עכשיו אנחנו יצאנו 3 דייטים היה מושלם בחורה בוגרת אחראית עם שאיפות מה שיאני ייחלתי לעצמי בבת זוג והיינו אמורים לצאת לעוד דייט בסוף התבטל ונצטרך לצאת עוד שבועיים שלוש
עשיו יש לי תסביך קטן היא בחורה שעושה הרבה טיסות ישלה טיסה עוד חודשיים לחודש ואחרי סיום התואר לחודש וחצי חודשיים סוף שנת 2024
וגם הלייף סטייל שלה זה קניות מותגים יוקרתיים עכשיו אני לא בלייף סטייל הזה
אני גם סטודנט עובד משרת סטודנט
מה כדאי לעשות מצד אחד היא אחלה בחורה מה שרציתי בבחורה זאת היא
אבל מצד שני כול הלייף סטייל לא בשבילי
תודה