מרגיש לא שייך למשפחה ותמיד הייתה אפליה בין לבין אחים שלי, אפשר לשנות את זה? איך?

אנונימי בן 24 | כתב את השאלה ב-28/12/23 בשעה 13:17

אף פעם לא הרגשתי שייך לשום קבוצה שיצא לי להיות בה לא הכיתה בבי"ס ,לא המחלקה בצבא לא בעבודה בכל המקומות האלה תמיד קיבלתי יחס קר ושלילי אבל מביין כל אלה הכי מפריע לי שאני מקבל יחס כזה במשפחה שלי בדגש על המשפחה הגרעינית

מגיל 0 הרגשתי שאני לא רצוי במשפחה שלי
למרות שכל הזמן אני בא אליהם בגישה חיובית עוזר תמיד , משתדל לרצות אותם בהכל גם שזה בא ע"ח החופש והפרטיות שלי . מגיל קטן מאוד אני סופג כל עלבון אפשרי כל פעם שהאחים שלי עשו נזק למשהו הם האשימו אותי בזה וההורים לא היו מוכנים בכלל לשמוע את הצד שלי הם תמיד היו משוכנעים שאני אשם בכל דבר רע שקורה ואוטומטית אני הייתי האשם מבחינתם ניסיתי להסביר להם שאין לי קשר בכלל למה שקרה אבל הם היו אטומים לא הייתה לי ברירה תמיד איכשהו מצאתי את עצמי מתנצל על דברים שלא עשיתי וסופג עונשים לפעמים אפילו אלימות פיזית קשה .

כל פעם שביקשתי עזרה במשהו הרגשתי ש"עושים לי טובה" כל פעם שניסיתי לדבר עם 1 ההורים לרוב התעלמו ממני כנ"ל האחים רוב הזמן הייתי לבד עם עצמי . בשלבים מאוחרים יותר של גיל ההתבגרות היחס אלי היה מאוד חשדני מאיזה שהיא סיבה עלה להורים שלי רעיון הזוי שאני משתמש בסמים למרות שהם יודעים שאני הכי רחוק מזה ושכל מה שעניין אותי באותה תקופה זה ספורט . תמיד שהייתי יוצא מהביית הם צרחו עלי ואיימו עלי שאם אני יחזור בשעה יותר מאוחרת ממה שהם ביקשו הם יזרקו אותי לרחוב והיו פעמים שהם עשו את זה והייתי יושן ברחוב
בדר"כ שהייתי חוזר הבייתה הייתי עובר חיפושים על הגוף וחיפושים בחדר כמו בכלא .

תמיד הייתה הפלייה ביני לביין האחים שלי הם תמיד קיבלו יחס טוב מההורים כל מה שרצו קנו להם בלי לחשוב פעמיים ולי לא קנו כלום 3 שנים מכיתה ז' עד ט' היו לי רק 2 זוגות ג'ינס שהלכתי איתם עד ששניהם נקרעו ומדובר בג'ינסים שהיו של בן דוד שלי !

לעומת האחים שלי אני אף פעם לא עשיתי להורים שלי שום דבר רע והאחים שלי פשוט "ירקו להם בפרצוף" כל הזמן וקיבלו מהם יחס של vip בזמן שאיתי הם בכלל לא דיברו אפילו ! בתיכון היו תקופות שהתעלמו ממני לגמרי חודשים ברצף לא דיברו איתי בכלל

עכשיו שאני בן 24 ומחפש את עצמי אין לי אף בן אדם שייעץ לי או תומך בי עדיין היחס מהם מאוד קר
התייחסו אלי טיפה יפה רק שרצו ממני משהו

אני לא יודע אם יש טעם בכלל לשקם את היחיסם איתם ואם כן איך אפשר לעשות את זה ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"