אני כמעט שבועיים בצבא, בחיל השריון. התקשתי מאוד להסתגל למערכת. קשה לי שנותנים זמנים קצרים ולא הגיונים שלא מספיקים בכלל לדברים שנתנו לנו לעשות, נמאס לי שהמפקדים אטומים והתשובה היחידה שהם יודעים לתת לבעיות שלנו זה "תתמודדו", גם אם זה מגיע למצב שאני בוכה מולם ומתחנן לראות קב"ן שיעזור לי לצאת מהמצוקה הנפשית שאני נמצא בה.
אתמול הגעתי כבר ל"עומס יתר" של תסכול, ושיחקתי בנשק (לא אפרט איך), שכמובן היה בלי מחסנית ועם מק פורק בפנים. קראו לי לשיחת מ"פ, שהעלה אותי לשיחת מג"ד, שלחו אותי לשיחה עם קב"ן שהעביר אותי לקב"ן אחר שהוא גם פסיכיאטר. אותו קב"ן שחרר אותי לגימלים עד יום שני, וביום שני אני מתייצב בחר"פ בבאר שבע לאותו קב"ן ושם, לדברי הקב"ן, יש סיכויים גבוהים מאוד שאקבל פרופיל 21 ולא אמשיך לשרת בצה"ל.
רציתי לדעת, האם הפטור ייחשב לי כנפשי? כי הדגשתי בפניהם שעשיתי את המשחק בנשק רק מרוב תסכול רב מכך שאני נמצא במסלול קרבי וקשה לי להסתגל למערכת. האם זה נחשב נפשי? או שזה ייחשב למשהו אחר בגלל המשחק בנשק ואם כן אז מה יירשם בפטור?
בנוסף גם אמרתי לקב"ן שאני רוצה לשרת בצבא ואני בעל מוטיבציה גבוהה ביותר, רק לא בתור לוחם אלא כג'ובניק. מה הסיכויים שייתחשבו בזה וישאירו אותי בצבא?
תודה לעונים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות