לא יודעת מה ללמוד וזה מתחיל לערער את מחשבותיי, מפחדת לא להצליח בזה, מה לעשות?

ליאת בת 23 | כתבה את השאלה ב-02/01/24 בשעה 17:13

היי אני ליאת בת 23, וכמוני וכמו עוד רבים בגיל ה 20 לא יודעים מה ללמוד. תמיד ידעתי אבל עכשיו זה מתחיל לערער את מחשבותיי בגלל שעולה בי המחשב איזה מקצוע אני יכולה להרוויח טוב. שמצד אחד זה לגיטימי לחשוב ככה מצד שני גם צריך ללמוד משהו שבסופו של דבר יעניין אותך ויגרום לך לסיפוק. אהל הפחד שלי מללכת ללימודים זה העובדה שאין לי כזף ללמוד. ואז מה שאני רוצה ללמוד אני לא יכולה להרשות וגם לא מגורים ללימודים . ברור שאני יכולה לעבוד יותר לפני ויש מלגות אבל מפחדת לא להצליח עם כל זה ואף פעם לא הייתי במינוס למרות ההוצאות . אבל אני מרגישה שאני חייבת שינוי כי השיגרה עושה לי לא טוב. לכן אשמע לשמוע מנקודת הבט שלכם מה עושים שנתקלים בדף סיטואציה עזרת

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"