אני במצב מתוסבך מהשירות הצבאי שלי, מתלבט אם להיות לוחם או ג׳ובניק, מה דעתכם?

Shay בן 18 | כתב את השאלה ב-21/01/24 בשעה 11:00

אני נמצא בתקופה של אי וודאות. יש בי דילמה בין שני רצונות ומחשבות שונים. מצד אחד אני חושב להיות לוחם, לשרת בבסיס סגור. מצד שני אני חושב על להיות ג׳ובניק, בסיס פתוח.
אני רוצה להיות קרבי בגלל החוויות שהמטורפות מהשירות, והעובדה שאני בבסיס סגור זה משהו שמדליק אותי כי אני אוהב את המרחק מהבית ולהיות בסביבה חדשה. מצד שני אני רוצה להיות ג׳ובניק, אני אהיה בבסיס פתוח ויהיה לי זמן להשקיע בעצמי אחר הצהריים, ללמוד, להשקיע כסף בהשקעות מסוגים שונים, להשכיל. בנוסף לקח אני חושב גם על הקריירה. בוא נגיד ככה שאין לי נתונים ליודיעין או לתפקיד ממוחשב בצבא. אבל יש לי תשוקה לתחום העיצוב גרפי, עריכה וצילום. אז חשבתי על מעצב צבאי. אז הדילמה אם זה ללכת אחרי התשוקה והתחום שאני עוסק בו מילדות.ולהמשיך לקריירה, או ללכת לקרבי, להשתחרר ואז להתחיל את הקריירה בתחום הזה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"